banner94

banner77

banner69

banner88

Şubat sayımız çıktı

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut Yapı’nın Şubat sayısı dopdolu içeriğiyle sizlerle…

KONUT VE YAPI 14.02.2023, 16:39 20.02.2023, 15:10
Şubat sayımız çıktı
banner66

Sektörün iddialı konut projelerine imza atan Meşe İnşaat’ın kurucu ve yöneticisi Şahin Meşe’den gazetemize özel açıklama ve değerlendirmeler Şubat sayımızda.

Sektörün öncü kadın girişimcilerinden Vektör Yapı Kurucu Ortağı Ayşegül Kebir, çalışmaları ve başarı formülleriyle Konut Yapı’da…

Sektörün Kilit Taşları’nın bu ayki konuğu DEMSİAD… Başkan Alptekin Şahintürk ve yönetim kurulu üyeleriyle sektörün enerji ve doğalgaz konularını masaya yatırdık.

Sektörel Buluşma sayfamızın konuğu, BURTİMDER çatısı altında yer alan yapı sektörünün alt kollarının temsilcileri… Seramik, vitrifiye, armatür, mobilya, izolasyon ve tesisat malzemelerinin değerli firmalarına mikrofon uzattık.

Farklı sektörlere iş makinelerinin satış ve kiralama hizmetleri sunan PS Platform’un kurucu ortağı Batuhan Güler ile röportajımızda güvenilir ve hızlı işbirliğinin ayrıntılarını öğrendik.

Bölge Analizi dosyamızda bu ay, değerli inşaat markalarını konuk alarak Balkan Mahallesi’ni mercek altına yatırdık.

Gündemin önemli başlığı, “Konutta Cazip Kampanyalar” dosyası ve ilham veren iç mimari tasarımları Şubat sayımızda sizi bekliyor.

Banyo ve mutfak dünyasındaki yeni trendler değerli markaların ürünleriyle sayfalarımızda yerini alıyor.

Sektörü ilgilendiren en sıcak haberler, değerli köşe yazarları ve Sektörel Bakış köşemizin özel konuğuyla 16 sayfalık Konut Yapı Gazetesi, Şubat ayında da sizlerle…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89