banner94

banner77

banner69

banner88

Temmuz sayımız çıktı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Temmuz sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

KONUT VE YAPI 17.07.2023, 12:23 17.07.2023, 12:29
Temmuz sayımız çıktı
banner66

Yaklaşık 30 yıllık geçmişiyle önemli projelere imza atan Sait Zorlu İnşaat, bu ay Konut ve Yapı’nın konuğu oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Sait Zorlu ile röportajımız Temmuz sayımızda.

Uzmanlarının katılımıyla her ay farklı bir konuyu masaya yatırdığımız “Sektörel Buluşma”da Bursa Enerji Platformu Yürütme Kurulu ile enerji konusunu mercek altına aldık.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda bu ay, Kızılcıklı Mahallesi’ni her yönüyle inceledik, bölgenin gelişim potansiyelini ilgililerle değerlendirdik.

6 Şubat depremlerinin ardından başladığımız yazı dizimiz “Güvenli Yapılar-Güvenli Şehirler”de ise “Zemin Etüdü” dosyamızla karşınızdayız. Mesleki kuruluşların başkanlarının ve zemin etüdünde önde gelen firmalarının yetkililerinin görüşleri Konut ve Yapı’da.

Başarılı kadın girişimcileri konuk aldığımız röportaj dizimizde bu ay, alanındaki yenilikleri Bursa’dan dünyaya taşıyan Şenortaklar Cam’ın sahibi Selma Özsabuncu ile de detaylı bir röportaj yaptık.

Yapı malzemeleri ve tedarikçiler dosyamızda ise, adından söz ettiren işlere imza atan Kurt Çini’nin başarı yolculuğunu inceledik.

Bursa’nın seçkin konut projelerini tanıttığımız “Proje Vitrini”nde şehrin çeşitli bölgelerinden bazı projeleri konut sahibi olmak isteyenlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

“Banyo ve mutfak dünyası”ndan en taze haberler ve en özel tasarımlar da Konut ve Yapı’da.

Her biri alanında uzman köşe yazarlarımız ve sektörün önemli gelişmeleri ile 16 sayfalık Konut Yapı Gazetesi, Temmuz ayında da karşınızda.

Sektörün nabzını tutmak için Konut ve Yapı’yı takip edin.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89