banner94

banner77

banner69

banner88

Eylül sayımız çıktı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Eylül sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

KONUT VE YAPI 19.09.2023, 17:30 22.09.2023, 11:26
Eylül sayımız çıktı
banner66

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, kentsel dönüşümle yeniden yaşama kazandırılacak olan Akpınar Mahallesi’nin 1050 Konutlar bölgesini her yönüyle ele alarak bölgenin dönüşüm sürecini inceledik.

Uzmanların yorumlarıyla, özel dosyamız “Yabancılara Konut Satışı”, sektörün nabzını tutan analizler sunuyor.

GESİAD İnşaat Komitesi, Eylül ayında “Sektörün Kilit Taşları” yazı dizimizin konuğu oldu. GESİAD üyelerinin sektördeki çalışmalarını ve projelerini Konut ve Yapı Gazetesi’ne özel olarak ele aldık.

Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı mücadelede önemli yer tutan sektörel dalların ve firmaların yer aldığı “Güvenli Yapılar-Güvenli Şehirler” yazı dizimizde ise bu ay, “Yapı Kimyasalları” konusunu işledik. Konunun uzmanlarının görüşleri tüm ayrıntılarıyla Konut ve Yapı’da.

Bursa’da kurularak, Türkiye’nin öncü markalarından biri olmayı başaran Yapıloji, Eylül ayında sayfalarımızın konuğumuz oldu.

Taahhütlü kamu yapılarında ülke çapında önemli projelere imza atan Taşırsan İnşaat, bu ay Konut ve Yapı’da. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşır ile röportajımız Eylül sayımızda.

Her ay farklı bir sektörel konuyu uzmanlarıyla ele aldığımız “Sektörel Buluşmamız”da bu ay BURTİMDER’li boru firmalarıyla, yapılarda plastik ve çelik borular ile ilgili tüm detayları masaya yatırdık.

Sektöre değer katan kadın girişimcilerle röportajlarımız Eylül ayında da devam ediyor. Bursa Zemin Teknolojileri firmasının kurucusu Gülşah Özerel Yılmaz, başarısının sırrını ve gelecek döneme dair hedeflerini Konut ve Yapı gazetesine anlattı.

Ayrıca; “Proje Vitrini”, “Gayrimenkul Yıldızları”, “Banyo ve Mutfak Dünyası” gibi dosyalarla da sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Eylül’de de sizinle.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89