banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Gülümseten Emlak’tan Beşevler’e Şube

Emlak sektörüne farklı ve yenilikçi bir bakış açısı yola çıkan Gülümseten Emlak ikinci şubesini Beşevler Mahallesi’nde törenle açtı.

EMLAK 20.09.2023, 12:43
Gülümseten Emlak’tan Beşevler’e Şube
banner66

Gülümseten Emlak Beşevler Şubesi’nin açılışına; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Millet Vekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Ahmet Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Şahin, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan, , önceki dönem Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Ali Sait Adiloğlu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gülümseten Emlak Firma Kurucusu Sercan Yanaz; “Gülümseten Emlak 2020 yılının faaliyete geçti. Teknoloji alt yapısıyla kuruldu. Bugün geldiğimiz noktada ise Türkiye’de olmayan fiyat endeksi sistemini hayata geçirdik. Bundan sonrada ülke çapında bu sistemi genelleyerek sektörde yenilikçi ve öncü bir firma olma yolunda yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Şubelerimize yenilerini eklemeyi hedefliyoruz

Gülümseten Emlak Beşevler Şube ortağı Ufuk Yıldız ise “Emlak sektöründe yeni yazılımlarla birlikte, sektöre yeni bir hava katmak için çalışıyoruz. Bu alanda ileriye dönük projelerimiz var. Şubelerimize yenilerini eklemeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
açık
banner102
banner61
banner62
banner89