banner94

banner77

banner69

banner88

Emlaksis’ten gayrimenkul sektörüne dijital avantajlar

SUARESOFT Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Said Kaya, EMLAKSİS Yazılımı ile emlak sektöründe hizmet veren firmalara etkin ve pratik ilan yönetiminde büyük avantaj sağladıklarını söyledi. Gayrimenkul ilanlarını lokalleştiren yazılım, yalnızca Bursa’ya değil, tüm Türkiye’ye ve Amerika, İngiltere gibi ülkelere de hitap ediyor.

EMLAK 20.09.2023, 13:37
Emlaksis’ten gayrimenkul sektörüne dijital avantajlar
banner66

SUARESOFT Yazılım Firması olarak inşaat ve yapı sektörlerindeki yenilikleri yakından takip ettiklerini anlatan Mustafa Said Kaya, sektörün ihtiyaç ve açıklarını sektörün tecrübeli temsilcileri ile kurdukları diyaloglarla belirleyip, projeler ürettiklerini belirtti. Bu deneyimin kendilerine gayrimenkul profesyonellerinin beklentilerini, hedeflerini ve karşılaştıkları zorlukları daha derinlemesine anlama imkanı verdiğini söyleyen Kaya, “Bu tecrübeler sonucunda EMLAKSİS’i geliştirdik. Platform, firmalara sadece bir ilan yönetim aracı olarak değil aynı zamanda kendi web sitelerinde ilan yayınlama ve SUARECRM entegrasyonu sayesinde satış yönetimi avantajları da sunuyor. Bu bütünsel yaklaşım, gayrimenkul firmalarının iş süreçlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyor” dedi.

Kaya, ayrıca “EMLAKSİS'in entegrasyon sürecinin özelliği, platformun 30 gün gibi kısa bir süreçte üstün performans seviyesine erişebilmesi. Bu kısa entegrasyon sürecini tamamlayan kullanıcılarımız, arama motorlarında yüksek trafik avantajıyla karşılaşıyorlar. Özellikle web siteleri üzerinden gerçekleştirdikleri satışlar sayesinde, EMLAKSİS'ten duydukları memnuniyeti bizimle sıklıkla paylaşıyorlar” şeklinde konuştu.

ETKİLİ ÇÖZÜMLER

EMLAKSİS’in 30 gün gibi kısa bir süre içerisinde yüksek performansa ulaşabilen entegrasyon süreçlerine sahip olduğunun altını çizen Mustafa Said Kaya, “Bu hızlı entegrasyon, kullanıcılara zaman kazandırıp ve arama motorlarında daha üst sıralarda yer almalarını sağlıyor. Aynı zamanda gayrimenkul ilan yönetiminden CRM entegrasyonlarına, web sitesi oluşturma özelliklerinden detaylı raporlama araçlarına kadar geniş bir yelpazede modüllere sahip olması, EMLAKSİS'i benzer yazılımlardan ayırıyor” dedi.

EMLAKSİS’in kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğunu anlatan Kaya, sözlerine şunları ekledi:

“Sistemimiz için geri bildirimleri dikkate alarak sürekli yazılımımızı güncelliyor ve geliştiriyoruz.

Türkiye'deki derin bilgimizle birlikte, uluslararası pazarlarda da etkili bir şekilde hizmet veriyoruz. İngiltere, Almanya ve Amerika'daki proje ortaklarımız sayesinde, EMLAKSİS'in uluslararası alanda da güçlü bir varlık gösterdiğini söyleyebiliriz. Yurtdışındaki yazılımlarla kıyaslandığında, sunduğumuz benzersiz özelliklerle öne çıkıyoruz. EMLAKSİS olarak sunmuş olduğumuz platform, sadece bir ilan yönetim sistemi değil, aynı zamanda satış süreçlerinizi optimize eden ve işlerinizi kolaylaştıran bir araç.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89