banner94

banner77

banner69

banner88

Anadolu Rise’a görkemli start

Bugüne kadar gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm ve nitelikli konut projeleriyle inşaat sektörünün parlayan yıldızlarından biri olan Adiloğlu Grup; çarşı AVM, cadde boyu dükkanlar, restoran, ofis katı ve rezidans konutlardan oluşan yeni karma projesi ‘Anadolu Rise’ın temelini attı.

GÜNDEM 20.09.2023, 13:46
Anadolu Rise’a  görkemli start
banner66

AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Ahmet Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Bayrak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Demirok, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alparslan Şenocak, İMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve inşaat sektörü temsilcilerinin katılımlarıyla Anadolu Mahallesi Vişne Ticaret Bölgesi’nde, Ankara yolu üzerinde temeli atılan Anadolu Rise projesi, Yıldırım’ın ticaret hayatına yeni bir soluk getirecek.

Ticari alanlar ve rezidans konutların yer alacağı proje, güneş panelleri, yağmur suyu depolamaları, yüksek enerji verimliliğiyle şimdiden büyük ilgi görüyor.

6 bin 200 metrekarelik alanda 40 bin metrekarelik bir yaşam ve ticaret alanı olarak inşa edilecek projenin temel atma töreninde konuşan Adiloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Adiloğlu, “Temelin altına, 60 santim çapında 15 metre derinlikte 1500 adet jet grout2 sistemi ile zemin iyileştirme çalışmaları yaptığımız, Anadolu RISE projemizde enerji verimliliği açısından en yeni teknolojileri kullanarak, enerji sertifikasyonu en ileri seviyede bina modelini ortaya koyacağız. 350 adet aracın park edebileceği kapalı otopark, güneş enerjisi, yağmursuyu toplama ve kullanma, elektrikli araç şarj istasyonlarının olduğu 183 adet rezidans konut ve ofisler ile 8.000 m2 ticari alanların yer aldığı Anadolu RISE projemiz ile müşterilerimiz daha güvenli ve son teknolojilere sahip konut ve işyerlerine sahip olacak” şeklinde konuştu.

GENİŞ KATILIM

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise “Anadolu'nun yükselişine tanıklık edeceğimiz bir projenin temel atma törenindeyiz. Biz de 2023'ü Türk asrının yükselişi olarak değerlendirdiğimiz bu asrın başlangıcında böyle Anadolu'nun yükselişinin temelini atmanın mutluluğu içerisindeyiz” derken, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da, “Yıldırım ilçemizin en önemli cazibe merkezlerinden olan bir noktada bulunuyoruz. Projenin ülkemize ve Bursa'da hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Projenin yer sahibi olan, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekil İsmail Kuş da “Yıldırım ve bölgeye güzel bir değer değer katacağına inandığımız bu projeye biz de ailemiz olarak her türlü desteği vereceğimizi buradan ifade etmek istiyorum, inşallah Yıldırım'ın makus talihini değiştiririz” dedi.

Temel atma töreninde söz alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Arif Bayrak, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Demirok ve MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Alparslan Şenocak da, Adiloğlu Grup’a tebriklerini ileterek başarılar dilediler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89