banner94

banner77

banner69

banner88

Ağustos sayımız çıktı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı Gazetesi, Ağustos sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

KONUT VE YAPI 14.08.2023, 16:14 14.08.2023, 14:24
Ağustos sayımız çıktı
banner66

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda bu ay, yıldızı parlayan bölgelerden Demirtaş’ın Sakarya Mahallesi’ni her yönüyle inceledik, bölgenin gelişim potansiyelini inceledik.

Birbirinden cazip şartlarla ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gören firmaların yer aldığı “Konutta kampanya dönemi” dosyamız Konut ve Yapı sayfalarında.

Akademik odalar ve STK’ların katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Ağustos ayına özel “Sektörel Buluşma”da Bursa’da deprem ile ilgili yapılan çalışmaları ve atılması gereken adımları detaylarıyla ele aldık.

Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı mücadelede önemli yer tutan sektörel dalların ve firmaların yer aldığı “Güvenli Yapılar-Güvenli Şehirler” yazı dizimizde ise bu ay, “Bina Güçlendirme” konusunu işledik. Konunun uzmanlarının görüşleri tüm ayrıntılarıyla Konut ve Yapı’da.

İnşaat projeleri ve tarihi eser marketleriyle Türkiye’nin öncü markalarından biri olmayı başaran 3d Market, Ağustos ayında konuğumuz oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Yılmaz ile yaptığımız özel röportajda markanın başarı yolculuğunu konuştuk.

Yapı sektörüne damga vuran örnek projeleriyle ARYAP İnşaat, bu ay Konut ve Yapı’da. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bülbül ile röportajımız Ağustos sayımızda.

Sektörde yarım asrı aşkın tecrübesiyle adından söz ettiren projelere imza atan Ermiş Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Ermiş ile çelik konstrüksiyon yapılarını konuştuk.

“Banyo ve Mutfak Dünyası”ndan en taze haberler ve en özel tasarımlar, her biri alanında uzman köşe yazarlarımız ve sektörün önemli gelişmeleri ile 16 sayfalık Konut Yapı Gazetesi, Ağustos ayında da sizinle.

Sektörün nabzını tutmak için Konut ve Yapı’yı takip edin.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89