banner94

banner77

banner69

banner88

Ekim sayımız çıktı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Ekim sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

KONUT VE YAPI 16.10.2023, 16:32 19.10.2023, 18:35
Ekim sayımız çıktı
banner66

Güven esaslı çalışma anlayışıyla sektörün tercih edilen firmalarından olan Kıvam Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Macid İlker çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

Bursa’dan dünyaya açılan yalıtım firması Epsa Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, EPSA markasının doğuşundan bugüne geçen süreci ve yol haritasını paylaştı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, yıldızı parlayan Kayapa – Zafer Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak inceledik.

Her ay farklı bir konu başlığını uzmanlarıyla masaya yatırdığımız “Sektörel Buluşma” yazı dizimizin konuğu; BEMO ve BTSO 54. Komite Yöneticileri oldu. Bursa’da arsa ve arazi satışlarındaki artış trendini “Sektörel Buluşma”da tüm ayrıntılarıyla ele aldık.

Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı mücadelede önemli yer tutan sektörel konuları işlediğimiz “Güvenli Yapılar-Güvenli Şehirler” yazı dizimizde ise bu ay “Çelik yapılar” konusunu işledik.

Mesleki odalar ve sivil toplum kuruluşlarının konuk olduğu “Sektörün Kilit Taşları” bölümümüzde bu ay, çalışmalarıyla dikkat çeken BURSED’in Yönetim Kurulu’nu ağırladık.

Boya sektörünün köklü firması Sonel Boya’nın, TÜBİTAK projesiyle geliştirdiği Delfin’le yakaladığı başarılı ivmeyi Üretim Birimi Müdürü Emre Mert’ten dinledik.

Bu aydan itibaren iki özel bölümümüz sizlerle. “Mekanik Tesisat” ve “Güçlü Zeminler” özel bölümlerinde konunun uzmanları her ay farklı bir içerikle karşınızda olacaklar.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” ve ilgi çeken dekorasyon önerileriyle “Banyo ve Mutfak Dünyası” gibi dosyalarla da sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Ekim’de de sizlerle olacak…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89