banner94

banner77

banner69

banner88

Mudanya'ya Tugay İnşaat damgası

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Tugay İnşaat, Güzelyalı’da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

KONUT VE YAPI 22.04.2015, 12:19 22.04.2015, 12:19
Mudanya'ya Tugay İnşaat damgası
banner66
Bursa’nın gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı olarak, Nisan ayı sayımızda lider ilçe Mudanya’nın önde gelen firmalarından Tugay İnşaat’a konuk olduk. Bursa’nın değerlenen bölgeleri arasında lider konumda olan Mudanya’da birçok projeyi hayata geçiren Tugay İnşaat ile sektördeki son gelişmeler başta olmak üzere Mudanya’nın geleceğine dair önemli konuları sizler için masaya yatırdık.



Keyifli ve sıcak bir ortamda gerçekleşen röportajda Tugay İnşaat’ın ortaklarından Tugay Köse, Halim Balıkçı ve Satış&Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas ile Tugay İnşaat’ı, yeni projelerini ve Mudanya’yı konuştuk.



Tugay İnşaat’tan biraz bahseder misiniz?

Selçuk Sukas: 1991 yılında kurulan ve Tugay Köse ile Halim Balıkçı ortaklığından oluşan bir firmayız. Bursa’nın birçok bölgesinde proje ürettik şu ana kadar. Bu bölgelerden bazıları; Balat, Çalı, Güzelyalı, Yıldırım, Nilüferköy, Mudanya gibi yerlerdir. Şu ana kadar 9 tane bitmiş büyük projemiz hali hazırda ise devam eden 2 büyük projemiz var. Bunlar, Melisa Residence Private ve Mia Burgaz projeleri.



Melisa Residence Private projesine değinir misiniz?

Selçuk Sukas: Melisa Residence Private, 4800 metrekare içerisinde 6 blok 96 daire olarak kurguladığımız bir proje. Bu projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+ 2 dairelerimiz var. Melisa’da yüzme havuzu, fitness center, panaromik asansör, kafeteryalar, şarküteri, körfeze karşı güneşlenme terası, çocuklar için yazlık ve kışlık oyun alanları, açık kapalı otopark, 32 kamera ile kamera takip sistemi, dekoratif şelaleler ve spor sahaları gibi alanlar mevcut.



Tugay Köse: Melisa Residence Private insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve sosyal aktivitelerini yapabileceği çok nitelikli bir proje. İdeal bir yaşam alanı adeta. Şu an buna odaklanmış bulunuyoruz. Çok nitelikli ve bu nitelikleriyle de bölgede hayli öne çıkan bir proje olacak.

Halim Balıkçı: Projeler çocuk gibidir. Projenin de evreleri var; doğar, gelişir ve büyür. Önce yer sahipleriyle iyi bir diyalog kurup onlardan yerleri hak geçmeden almak lazım. Daha sonra projenin yapılacağı yer ile alakalı teknik incelemeler yapılması gerekiyor ve daha sonra herşey hazır olduğunda da proje hayata geçirilir. Bu süre 7-8 ay kadar sürebiliyor. Hayata geçirdikten sonra satış ayağı var falan derken 1 yılınıza mal olabiliyor. İnşaat işini değirmene benzetiyorum. Değirmenin çarkları vardır ve dökülürken boş dökülmemelidir. Hep bir şeyler koymalı o çarklara ki dökülürken dolu dökülsün bizim anlayışımız budur. Biten tüm projelerimizi bu anlayış çerçevesinde yaptık. Melisa Residence Private projesini de bu anlayışla gerçekleştiriyoruz.



Bir başka projeniz de Mia Burgaz. Biraz bundan bahseder misiniz?

Selçuk Sukas: Melisa Residence Private projesine göre daha mütevazı bir proje Mia Burgaz. 42 daireden oluşuyor. Nitelik olarak hiçbir fark yok. Bu projemizi de 2015 Eylül sonunda teslim edeceğiz. Zaten şu an satışlarımızın yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor. Bu da insanların Tugay İnşaat’a ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Çünkü temel aşamasında projenin neredeyse çoğu satıldı. O sebeple bize teveccüh gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.



Tugay İnşaat’ın hedefleri ve amaçları arasında neler var?

Halim Balıkçı: Amacımız düz konseptlerden ziyade daha çok yaşam alanlı projeler. Bu tarz projeler üretmek istiyoruz. Uygun yerler ve uygun araziler bulduğumuz zaman...



 
"Tugay İnşaat röportajın tamamı Konut ve Yapı Gazetesi Nisan sayısında"
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner89