banner94

banner77

banner69

banner88

“Fuar Günlüğü” programında 4 günde 44 konuk...

Line Tv ekranlarında yayınlanan “Fuar Günlüğü” programı inşaat sektörünün birbirinden önemli isimlerini ekranlara taşıdı.

KONUT VE YAPI 22.04.2015, 12:47 22.04.2015, 12:47
“Fuar Günlüğü” programında 4 günde 44 konuk...
banner66
9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası işbirliği yanı sıra KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURSAGAZ’ın destekleri alınarak yapılan Bursa İnşaat Fuarı sona erdi. Fuarın yıldızı Utku Çalışkan’ın moderatörlüğünde LineTv’dehazırlanan ve 4 gün boyunca 44 konuk alarak fuarın nabzını tutan “Fuar Günlüğü” programı oldu.



32 ülkeden 52.998 ziyaretçiyi ağırlayan ve sektörün önemli bir buluşmasına ev sahipliği yapan Bursa İnşaat Fuarı’nın nabzı LineTv’de tutuldu. Her Cuma saat 21.00’da LineTv ekranlarında izleyici ile buluşan ve değindiği konularla sektöre katkı sağlayan Konut Ve Yapı programının hazırlayıcı ve sunucusu Utku Çalışkan stüdyoyu bu kez Bursa İnşaat Fuarı’na taşıdı.



‘Fuar Günlüğü’ programı ile fuarın açıldığı ilk saatten kapanan son saate kadar yayınlarını sürdüren Çalışkan, 4 günde tam 44 konuğu stüdyosunda ağırladı. İnşaat sektörünün önemli paydaşlarını bir araya getiren ‘Fuar Günlüğü’ konu ve konuklarıyla fuarın nabzını Line Tv ekranlarında tuttu. Değindiği konu ve aldığı konuklarla fuarda olup biteni an be an ekrana yansıtan program; yerel yöneticilerden Tüyap yetkililerine, sektördeki konut üreticilerinden, yapı ve denetime, inşaat malzemelerinden tesisata, yalıtımdan doğalgaza, mutfaktan mermerciliğe, enerjiden tedarikçilere kadar çok geniş bir yelpaze ile sektörün her kademesinden firma temsilcisini ağırladı.



270 firma, 675 markanın katılımı ile 4 ayrı salon ve fuaye alanından oluşan 25 bin m2 alanda hazırlanan ve geçtiğimiz yıla oranla % 60 katılım ile büyüyen Bursa İnşaat Fuarı, bu yıl beklentilerin üzerindeki hedefini aşarak 32 ülkeden 52.998 kişi tarafından ziyaret edildi. Sektöre ve Bursa’ya ivme kazandıran bu kadar önemli bir fuarın tek yayıncısı olan LineTv Fuar Günlüğü programı fuardan 4 gün boyunca yaptığı yayınlarla hem Bursalılara hem de tüm dünyaya fuarın kapılarını açmış oldu.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89