banner94

banner77

banner69

banner88

Konut Yapı’nın Kasım sayısı yine dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Kasım sayısı sizlerle…

KONUT VE YAPI 15.11.2022, 16:30 16.11.2022, 16:50
Konut Yapı’nın Kasım sayısı yine dopdolu
banner66

Altay Group, kaliteli üretim ilkesiyle özellikli projeler üretiyor. 1958 yılında dede Hasan Altay’ın kurduğu firmanın 64 yıllık başarı yolculuğunu, Altay Group’un 3. kuşak temsilcisi ve şirket ortağı Gökhan Altay ile konuştuk.

Y-Mosbo İnşaat’ın Kurucu Ortaklarından olan Makine Mühendisi Özgür Şimşek, otomotiv sektöründeki tecrübesini şimdi inşaat sektörüne taşıyor.

Yüzde yüz yerli ve milli üretim hedefiyle 5 yıl önce Bursa’da kurulan Doğrulift, üretimde kullandığı son teknoloji ile fark yaratan projelere imza atarken, kaliteli hizmeti ve nitelikli personeliyle sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Üst düzey teknolojik ve mühendislik hizmetleriyle yürütülen yapı denetim sistemi, can ve mal güvenliğimizin de adeta sigortası. Sektörel Buluşmamızda yapı denetim sistemini tüm yönleriyle ele aldık.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, mesleğe değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerden oluşan bir sivil toplum kuruluşu. Sektörün Kilit Taşları’nda TÜGEM’in Bursa yönetim kurulunu ağırlıyoruz.

Bursa’da son yıllarda gelişen ve gözde yerleşim yerlerinin başında gelen Balat’ı Bölge Analiz’de sektör temsilcileriyle değerlendirdik.
 

Dekorasyon bölümümüzde ilham verecek tasarımlarla sizleri,

Proje Vitrini sayfalarımızda da konut almayı ve yeni projelere yatırım yapmayı düşünenleri buluşturuyoruz.

Ve alanında uzman isimlerin köşe yazılarıyla 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Kasım sayısı yine dopdolu…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner61
banner62
banner89