banner94

banner77

banner69

banner88

11. yıl gururunu birlikte yaşıyoruz

Bursa’nın inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün nabzını tüm yönleriyle tutan ilk ve tek gazetesi Konut ve Yapı, 11. Yıl gururunu sektörün paydaşlarıyla hep birlikte yaşıyor.

KONUT VE YAPI 16.01.2023, 17:19 17.01.2023, 12:06
11. yıl gururunu birlikte yaşıyoruz
banner66

Konut ve Yapı gazetesi, okuyucusu ile buluştuğu Ocak 2012 yılından bugüne inşaat ve emlak sektörüne dair ne varsa A’dan Z’ye tüm konuları ele almanın gururunu sürdürüyor. Konut projelerinden kentsel dönüşüme, belediyelerin imar ve şehircilik çalışmalarından sektörün tüm faaliyetlerine kadar masaya yatırdığı her konuyla gündemi yakalayan, ilkeli ve incelikli bir bakışla haber dosyaları ve röportajlarını yayımlayan Konut ve Yapı gazetesi, sektörün aktörlerini bir adreste buluşturuyor. Sektörün tüm paydaşlarının destek, işbirliği ve katkılarıyla Konut ve Yapı, 11. yılını kutlarken aynı istikrar ve kaliteyle yayınlarını sürdürmeye devam edecek.

Alinur Aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Bursa, ülkemizin en müstesna şehirlerinden biridir. Bu şehri müstesna yapan; tarihi, sosyal ve kültürel anlamda bu şehri “kendine özgü” kılan özelliklerden biri de mimari dokudur. Bursa’mız, gelenekten aldığı güçle geleceğe yürüyüşünü sürdürürken, modern mimarinin de en güzel örneklerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu anlamda her geçen gün değişerek ve gelişerek büyüyen Bursa’mızda yayınlanan Konut ve Yapı gazetesi, ürettiği içeriklerle şehrimizin geleceğine katkıda bulunmakta, sektöre yön vermektedir. Bu vesileyle Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. Yıl dönümünü kutlar, yönetici ve çalışanlarına başarılar dilerim.

Mustafa Dündar

Osmangazi Belediye Başkanı

2012 Ocak tarihinden yayın hayatına başlayan ve Bursa’da inşaat sektörünün nabzını tutan haberlere imza atan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11 yılını kutluyorum. Sektördeki gelişmeleri sayfalarına taşıyor, ilçemiz ve Bursa’mızda inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaları bilgilendiriyor. Yayın hayatında başarılar diliyorum.

Mehmet Keskin

Keles Belediye Başkanı

Bursa’mızda inşaat, mimarlık, tasarım ve emlak alanında ilk ve tek yayın olan Konut ve Yapı Gazetesi 11 yıldır inşaat sektörünün nabzını tutan haberlere imza atıyor. İnşaat sektör temsilcilerini kamuoyu ile buluşturup, aydınlanmamızı sağlıyor. Konut ve Yapı Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diliyor,11 yılını kutluyorum.

Yılmaz Ataş

Harmancık Belediye Başkanı

Bursa inşaat sektörünün ilk ve tek yayın organı olan Konut ve Yapı Gazetesi, 11 yıldır inşaat sektörünün sesi oluyor, önemli haberlere imza atıyor. Sektörün gelişmesine yönelik yaptığı olumlu yayınlar ve ürettiği içeriklerden dolayı tebrik ediyorum, emeği geçen ve çalışan arkadaşları kutluyorum.

Alparslan Şenocak
BTSO YK üyesi

Bursa inşaat sektöründe her ay farklı konu ve konuklarıyla 11 yıldır yayın hayatını sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’ni kutluyorum. Yayın hayatını 11 yıldır kesintisiz olarak sürdürmekte olan sektörümüzün en etkili iletişim mecralarından Konut ve Yapı Gazetesi, sektör için belirleyici olan sosyal, ekonomik ve siyasi gelişmeleri de yansıtıyor, öncelikleri arasında sayıyor ve sektördeki gelişmeleri de okuyucularıyla paylaşıyor. Konut ve Yapı Gazetesi’ne çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ülkü Küçükkayalar
İMO Bursa Şubesi Başkanı

Konut Yapı Gazetesi geçen 11 yıllık sürede Bursa’da sektörün dinamiklerini iyi takip etti, bağımsız duruşunu bozmadı, takip edilmeyi layıkıyla başardı. Yayın hayatının çok uzun soluklu olmasını diliyoruz. Başarılarını takip etmeye devam ediyoruz.

Şirin Rodoplu Şimşek
Mimarlar Odası Bursa Şubesi Bşk.

Sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yılını kutluyorum. Birlikte paydaş olarak sektör içinde var olmaya devam etmekten mutluluk duyuyorum.

Esra İnhanlı
Yapı Denetim K. Bir. Bursa Şb.Bşk.

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları; toplumun gözü, kulağı ve sesidir. İnşaat ve gayrimenkul alanında yaptığı ilkeli ve tarafsız yayıncılıkla, şehrimizde bir marka haline gelen Konut ve Yapı Gazetesi’nin, 11’nci kuruluş yılını kutlarım. Bu vesileyle gazetenizin yayın ekibinin, başarılarının devamını dilerim.

Mustafa Andıç
İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Bursa ve ülkemiz inşaat sektörünün doğru ve güncel habere ulaşması için 11 yıldır faaliyetlerini sürdüren Konut Yapı Gazetesi’nin 11. yaşını kutluyor, başarılarınızın devamını
diliyoruz.

Erdal Çelebi
BEMO Başkanı

Bu zamana kadar bizlere ve sektörümüze göstermiş olduğunuz ilgi ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür eder, 11. yılınızı kutlar, başarılarınızın devamını temenni ederim.

Göksel Birsen
TÜGEM Bursa Başkanı

11 yıllık tecrübe ve birikimiyle gayrimenkul haberciliği alanında öncü ve örnek bir kuruluş olan Konut ve Yapı’nın daha nice yayım hayatı olmasını ve bu değerli çalışmalarınıza ara vermeden devam etmenizi diliyorum.

Erkan Öncel
BURSED Başkanı

Gayrimenkul sektörünün sesi olan, Bursa’nın bu alanda ilk ve tek gazetesi Konut ve Yapı Gazetesi‘nin 11. kuruluş yıldönümünü gönülden kutlarım. Sektörümüze emekleriyle destek veren gazete çalışanlarına teşekkürlerimi sunarken, yayın hayatınız ve başarılarınızın daim olmasını dilerim.

Nur Gül Arslan
İç Mimar

Kentimizde yapı, inşaat ve gayrimenkul sektörünün sesi, alanında öncü ve tek olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni başarı dolu 11 yıllık yayın hayatından dolayı tebrik ederim. Tüm yapı sektörü hakkında yaptığı faydalı bilgilendirme ve haberciliğin, sahip olduğu yenilikçi, çağdaş, vizyoner tavır ile devamını dilerim.

Ali Gözütok
İçmimarlar Odası Bursa Şube Bşk.

2022 yılını geride bırakırken birçok alanda olduğu gibi sorunlar yaşayan yapı sektörünün sorunlarını dile getiren, ortak akılla sektör paydaşlarının buluşmasını ve çözüm önerileri sunmasını sağlayan Konut ve Yapı ailesinin 11. kuruluş yıllarını kutlar, 2023 yılı için ülkemize, milletimize sağlık, huzur ve mutlu yıllar dilerim.

Başar Bulut
HKMO Bursa Şubesi Başkanı

Kaliteli ve objektif yayın ilkesiyle sektörümüzün sesi olması, aynı zamanda kentimizde sağlıklı ve sürdürülebilir bir şehircilik anlayışının ortaya konulması hususundaki vizyonu layıkıyla temsil etme gayretinizden dolayı Konut-Yapı Gazetesi’ni ilgiyle takip etmekteyim. Bu vesile ile 11. Yayın yılınızı kutlar başarılarınız devamını dilerim.

Alptekin Şahintürk
DEMSİAD Başkanı

Konut yapı gazetesinin 11. yılını yürekten kutluyorum. İnşaat sektörünün gerçeklerine ışık tutup güncel konular ve teknolojiyi yakından takip eden, sektörün nabzının tutulduğu güçlü ve dinamik bir medya… Başta Sayın Kenan Kibar Bey ve Konut Yapı Ailesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Murat İlkme
Şehir Plancıları Odası Bursa Şb. Bşk.

Sektöründe ve konusunda öncü durumda olan Konut Yapı Gazetesi’nin 11. yılını kutlarım. Biz akademik odalara değer veren, görüş ve önerilerinin kent yönetici ve halka ulaşmasını sağlayan gazetenin daha nice uzun yıllar sektörde yer alarak bu pozitif birlikteliğin devam etmesini dilerim.

Murat Çakmaker

BURTİMDER YK

Başkanı
Konut Yapı Gazetesi’nin 11. yılını kutlarım. Gelişen iletişim teknolojisine sağladığı uyumla daha nice yıllar İnşaat sektörü ve alt sektörlerinin sesini duyurmaya devam edeceği düşüncesiyle tüm mensuplarına başarılar dilerim.

İbrahim Doğru

Doğru Lift Genel Müdürü

Bursa’da inşaat sektörünün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, yayınlanmaya başladığı Ocak 2012 tarihinden bugüne inşaat sektörüne ve bize ışık tutuyor. İnşaat sektörüne hizmet veren bizim gibi asansör firmaları da geleceğe yönelik planlarını organize ediyor. İlkeli yayıncılığının nice yıllar sürdürmesi dileğiyle.

Cemal Tuna

Tuna Boya Yönetim Kurulu Başkanı

11 yıldır inşaat ve yapı sektörünün nabzını tutmayı ilke edinmiş Konut ve Yapı Gazetesi’ne başarılar dilerim. Sektörümüzdeki gelişmeleri ilkeli ve tarafsız yayıncılığı ile sayfalarına taşıyor. Bizlere rehberlik ediyor. Yeni yaşını tebrik ederim.

Selçuk Eren

ECS Cam YK Başkanı

11 yıldır Bursa’da inşaat sektörü ve alt dallarının sesi olmayı ilke edinen Konut ve Yapı Gazetesi, sayfalarına taşıdığı haberle bizler için değerli bir bilgi kaynağı. Sektörümüzün önemli bir paydaşı olmayı başaran Konut ve Yapı’nın 11. yaşını kutluyorum.

Muhammet Adiloğlu

Adiloğlu Grup YK Başkanı

Sektörün tanıtımı ve imajının artmasının ile inşaat sektörünün gelişmesine büyük katkı koyan Konut ve Yapı Gazetesi, sektörün ihtiyaçlarını, sorunlarını açık yüreklilik ve objektif bakış açısıyla dile getiriyor. Çizgisiyle kaliteli yayının adresi haline gelen Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yaşını kutlarım.

Batuhan Güler

PS Platform

Bursa inşaat sektörünün nabzını tutan, güvenilir ve ilkeli yayın politikasını başarıyla sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yaşını kutluyorum. Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair gündemleri ele alıp, çok değerli konukları buluşturup, kamuoyunun aydınlanmasını sağlıyor.

Ahmet Kaşlıoğlu

Apex Asansör

11 yıldır Bursa’da inşaat ve asansör sektörün nabzını tutan görsel medyamızın en önemli aktörlerinden biri olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Cem Kaleli

Kaleli A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

Ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve yapı sektörüne, 11 yıldır bölgemizde ayna tutarak, ilkeli ve dürüst habercilik çizgisinden sapmadan sürdürdüğünüz yayın hayatınız ve başarılı çalışmalarınız takdire şayandır. İnşaat sektörüne katkıları ve bulunduğu konumu itibari ile Gazetemizin bugünlere ulaşmasında emeği olan herkesi tebrik eder, başarılarınızın artarak devamını dilerim.

Hasan Okumuş

Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi

11 yıl önce, ileri görüşlü bir yaklaşımla kurulan Konut ve Yapı Gazetesi, halkın ve inşaat sektörünün doğru bilgilerle aydınlatılmasının yanı sıra yatırım, üretim, istihdam ve ihracat alanlarında yürütülen çalışmalara katkı ve desteğin sağlanması yönünde övgüye değer hizmetler gerçekleştirmiştir. Konut ve Yapı Gazetesi köklü geçmişi, hızlı, doğru ve yansız habercilik anlayışıyla inşaat sektöründe ve basın dünyasında kendine özel bir yer edinmiştir. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

M.Hakkı Taşolar

Taşolar İnşaat YK Başkanı

Konut ve Yapı gazetesine sektörümüzün sesi olduğu için, duygu ve düşüncelerimizi özgür bir şekilde rahatça ifade ettiğimiz için teşekkür ediyorum. İnşaat ve yapı sektörü temsilcilerinin buluşma noktası olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yılını kutluyorum.

Sertaç Karaalp

Alpiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı

İnşaat ve onun sürüklediği pek çok sektörün en önemli yayıncılarından biri olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yaşına ulaşmış olması çok değerli. Bu vesileyle gazetenizin 11. yılını kutlar, yayın hayatının istikrarlı ve uzun sürmesini dilerim.

Berat Rızvanoğlu

İnşaat Kurucusu

11. yılını kutlayan Konut ve Yapı gazetesini sektörümüze sağladığı destek ve katkılardan dolayı tebrik ederim. Ayrıca emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederim.

Yusuf Şehitoğlu

Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Konut ve Yapı gazetesi Bursa’da inşaat sektörümüze önemli katkı ve destek sağlamaktadır. Tüm ekibi can-ı gönülden kutlar nice 11 yıllara ulaşmalarını dilerim.

Mustafa Altın

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Yaptığı başarılı yayınlarla sektörümüzün sesi olan Konut ve Yapı Gazetemizin 11. kuruluş yılını tebrik ediyor, kuruluşundan bugüne emek veren tüm emektarlarını kutluyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Gökhan Yavuz

Endogaz Genel Müdürü

Konut ve Yapı gazetesi, Bursa’da alanında tek gazete. İnşaat sektörünün haberlerini başarılı ve başarısı ivmelenerek devam eden Konut ve Yapı’dan okuyoruz. Sektörle ilgili gelişmeleri takip ettiğimiz Konut ve Yapı’ya nice yıllar diliyorum. Başarılarınız daim olsun.

Hüseyin Kul
Bars Kimya YKB

Yıllardır beğeniyle takip etmekte olduğumuz sektörümüzle ilgili gelişmeleri sayfalarına taşıyan ve masamıza ulaştıran Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yılını kutluyorum. Hazırlanmasında emeği geçen çalışanlarını kutluyorum.

Fatih Şakir
Nazar İnşaat YK Başkanı

Sektörde izlediği yayın politikası ve ürettiği içeriklerle adından söz ettiren Konut ve Yapı’nın 11. yılını kutluyorum. Başarılı yayınlarının devamını diliyorum. Gazetenin yayınlanmasında emeği geçen çalışan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.Sektörde izlediği yayın politikası ve ürettiği içeriklerle adından söz ettiren Konut ve Yapı’nın 11. yılını kutluyorum. Başarılı yayınlarının devamını diliyorum. Gazetenin yayınlanmasında emeği geçen çalışan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Osman Nemli
Bursa Çimento Genel Müdürü

Kurulduğu günden bu yana inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, örnek bir kuruluş olarak 11 yıldır yayın hayatına devam ediyor.
Konut ve Yapı Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği olan herkesi yürekten kutluyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum.
Bu vesileyle Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Daha nice başarılı yayınlara ulaşmanız dileğiyle…

Nedim Yılmaz
3D maket Genel Müdürü

Sektöründe öncü ve büyük bir oyuncu olmakla birlikte 11 yıldır inşaat sektörü ve alt dallarında olan biteni takip etme noktasında önemli bir kaynak konumunda olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni uzun yıllar masamızın üzerinde görmek dileğiyle.

Can Can
Can Can Konsept YK Başkanı

Can Can Konsept Yapı Malzemeleri ailesi olarak inşaat ve yapı sektörünün buluşma noktası haline gelen içerikleriyle sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 11. yılını kutlar, yayın hayatının uzun yıllar sürmesini dilerim. Sektörümüzün sesi olan Konut ve Yapı’nın çalışanlarını bu vesileyle tebrik ediyorum.

Rıdvan Hasırcı
Rıdvan Hasırcı Gayrimenkul

Konut Yapı Gazetesi, Bursa’mızda gayrimenkule dokunan, paydaşlarla bizi tanıştıran ve sektör hakkında bilgiler aktaran değerli bir kuruluş. Konut Yapı Gazetesi’ne başarılarının devamını diler ve nice 11 yıllarla çalışmalarına devam etmesini temenni ederim. 2023 yılında da Konut Yapı Gazetesi’nin haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89