banner94

banner77

banner69

banner88

Yılın son sayısı sizlerle…

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, yılın son sayısı ile okuyucularıyla buluştu.

KONUT VE YAPI 15.12.2020, 13:27 19.12.2020, 22:00
Yılın son sayısı sizlerle…
banner66

Aralık sayımızda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un İzmir depreminin ardından yaptığı ‘Bina Kimlik Sistemi’ni 2021’de devreye koyacağız’ açıklamasını sektör temsilcilerine sorduk. Yine deprem sonrasında yapılan tespitlerde yapı denetimli binaların depreme daha dayanıklı olduğunun tespit edilmesini de yapı denetim sektörünün profesyonelleriyle konuştuk. Bu 2 özel haberimizde gazetemizde…

İnceleme haberlerimizin yanı sıra, Akyükselen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Demir ile yaptığımız geniş röportajı da sayfalarımıza taşıdık. Yanı sıra yine sektörün önemli isimlerinden Bilim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim ve Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hakkı Demir ile de yaptığımız özel görüşmelerde sektörü detaylarıyla konuştuk.

Bununla birlikte gazetimizin en çok okunan bölümlerinden Proje Vitrini’nde tam 8 proje yer alıyor. Şirket haberleriyle de sektörün tedarikçilerini yakından tanıma fırsatı bulurken, kıymetli köşe yazarlarımız da, değerli bilgileri sizlerle paylaştı.

Kapağı kuşe kağıtlı 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Aralık sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner61
banner62
banner89