banner94

banner77

banner69

banner88

Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu Discover İznik Tanıtımına Katıldı

Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Discover İznik” projesi tanıtımına katıldı.

KONUT VE YAPI 23.08.2016, 12:26 17.02.2017, 16:05
Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu Discover İznik Tanıtımına Katıldı
banner66

Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Discover İznik” projesi tanıtımına katıldı.

Yunus Fatih Kadiroglu

Bursa Vali Yrd. Yunus Fatih Kadiroglu



Grand Belekoma Otel'de gerçekleşen "Discover İznik" projesi lansmanı Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın,  sektör temsilcileri ve kurum yöneticileri katıldı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Proje çerçevesinde İznik'te bulunan 42 kültürel varlığın 360 derece panoramik fotoğrafları çekildi. İnternet üzerinden sanal turlarla ilçenin kültürel değerleri tanıtılacak. Bu sanal gezintiler sayesinde ziyaretçiler ilçeye gelmeden bütün kültürel varlıklar hakkında bilgi sahibi olabilecek. İlçemizi ziyaret etmeyi düşünen her kesime bir nevi yol gösterme düşüncesi ile gerçekleştirdiğimiz bu projede, nereler gezilir, nerede kalınır, nerede dinlenilir gibi birçok soruya cevap bulunabilirken, turizm sektöründe faaliyet gösteren ilçenin yüz akı işletmeleri de ortaya çıkarmış oluyoruz" dedi.



Sargın'dan sonra konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik ve TÜRSAB Güney Marmara Başkanı Mehmet Akkuş projeye destek olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.



İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise, İzniğin her köşesiyle değerli bir yer olduğunun altını çizerek şunları söyledi;

" Böyle bir yerin tanıtımı İznik için mühim. Ayrıca İznik gibi bir değerin UNESCO listesine taşınmış olması da önemli bir çalışma. Ben tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum"



İznik Belediyesi tarafından stant kurularak İznik ile ilgili tanıtım materyalleri ve Discover İznik projesi hakkında kitapçık dağıtıldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89