banner94

banner77

banner69

banner88

SKY TOWER’la işinizi zirveye taşıyın

Bursa’nın en prestijli iş merkezi olmaya aday olan SKY Tower, İstanbul Caddesi’nde yükseliyor.

KONUT VE YAPI 07.07.2017, 10:12 07.07.2017, 10:17
SKY TOWER’la işinizi zirveye taşıyın
banner66

129 metre ve 33 kattan oluşacak proje Bursa’nın modern iş yaşamına yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyor.

Estetik ve teknolojiyi aynı projede buluşturan SKY Tower, yüksekliğinin yanında iş yaşamına konfor katıyor. Modern iş yaşamını destekleyen SKY Tower, iş dünyasının en büyük problemlerinden olan zaman sıkıntısına da efektif çözümler sağlamayı hedefliyor.

Bursa iş yaşamının modern ofis ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak olan SKY Tower, kullandıkları iklimlendirme sistemleriyle ofis sahiplerine temiz hava ve ferah çalışma ortamları sunmayı amaçlıyor. Yeşil bina sertifikasına aday, doğa dostu bir yapı olacak SKY Tower’da, ofislerde alan kaybını önlemek amacıyla, her ofisin kendisine ait bir adet arşiv odaları da olacak.

SKY Tower’ın Bursa’da ki modern ofis ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacağının altını çizen Proje Ortaklarından İnş.Müh. Atilla Demirtaş, “İş dünyasının en büyük problemlerinden olan zaman problemi ve ofislerdeki verimli alan kullanımı ile ilgili problemleri SKY Tower’da çözmeyi hedefliyoruz. Kapalı otoparklarımız, bireysel arşiv alanlarımız ve akıllı toplantı odalarımız ile ofis çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını en etkin ve verimli şekilde karşılayacak bir konsept yaratmayı hedefliyoruz” dedi

62 mağaza, restoran ve kafelerin olacağı 16bin m2lik çarşısıyla ofislerin yanı sıra bölgenin çekim merkezi olmayı hedefleyen proje, Bursa’nın cazibe merkezini İstanbul Caddesi’ne çekmeyi amaçlıyor.

Yapımı süren Adliye Kampüsü ve tramvay yoluyla beraber SKY Tower’ın yatırımcıların da büyük ilgisini çekeceği düşünülüyor. İstanbul Caddesindeki T2 Raylı Sistem İstasyonu ve Bursa Adliye Kampüsü arasında geçişi sağlayan bir köprü görevi görecek olan SKY Tower, konum avantajıyla, yatırımcılar için de cazibe merkezi olmayı hedefliyor.

Atilla Demirtaş, “Bir yatırımı en değerli kılan öğe, yatırımın sürekliliğidir. SKY Tower konumsal olarak bakıldığında, Bursa’nın en büyük kamusal alanına komşu olacak. Projenin içerisinde yer alacak olan Çarşı alanlarıyla birlikte bölgesindeki bütün ihtiyaçlara cevap verecek şekilde planlanan  SKY Tower bir iş merkezinden öte İş ve Yaşam Merkezi olarak değerini kaybetmeyecek bir yatırım olacaktır” dedi.

Lansmanı 15. Uluslararası Bursa İnşaat Fuarında yapılan SKY Tower’ın bitiş tarihi 2019 3. çeyreği olarak hedefleniyor.

Ofis yaşamında son teknolojiyi kullanan SKY Tower, yapımında da teknik olarak ilkler gerçekleşiyor. Bursa da ilk defa kullanılan baret temel kazık sistemi kullanılarak yapılan inşaatta, teknoloji ve güvenlikten ödün verilmiyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89