banner94

banner77

banner69

banner88

Pakpen Rusya yapı sektörü ile buluştu

Pakpen, Rusya’nın üçüncü büyük şehri olan Novosirbisk’te 20 yılı aşkın süredir düzenlenen, yapı ve inşaat sektörünün pek çok dalını aynı platformda buluşturan SibBuild Fuarı’na katıldı.

KONUT VE YAPI 24.02.2015, 19:05 24.02.2015, 19:05
Pakpen Rusya yapı sektörü ile buluştu
banner66
 3-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşen fuarda Pakpen, PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere geniş bir ürün gamıyla yer aldı.



Rusya’nın Moskova dışındaki en büyük fuarı

SibBuild’in, her yıl 10 bine yakın ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, bu yıl ilk kez katıldıkları fuar sayesinde, ihracatta ağırlık verdikleri ve hedef büyüttükleri ülkelerden olan Rusya’da sektör temsilcileri ve potansiyel müşterilerle bir araya geldiklerini söyledi. Akyıldırım, ürünlerini tanıtma, yeni bağlantılar geliştirme adına da verimli bir fuar süreci geçirdiklerinikaydederek, “Pakpen’in kalite iddiasını yurtdışına taşımayaöncelik veriyoruz.Yurtdışı fuarları bu hedefimizi gerçekleştirmeve marka bilinirliğimizi artırma yolundaönemli katkı sağlıyor” dedi.



Pakpen’in, fuarda 20metrekarelik stantla yer aldığını ve stantlarına duyulan ilgiden memnun olduklarını bildiren Akyıldırım, fuar sayesinde Rusya’damüteahhit grupları, proje yöneticileri ve yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarınıkaydetti. Pakpen’in 50’ye yakın ülkeye ihracat yaptığını belirten Akyıldırım, “Ar-ge çalışmalarımızı da pazarların talebine göre belirleyip geliştiriyoruz.Önümüzdeki süreçte Rusya da dahil olmak üzere komşu ve yakın coğrafyalardaki ülkelerde yakaladığımız başarı grafiğini daha da yükseğe taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89