banner94

banner77

banner69

banner88

Ocak sayımız çıktı

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut Yapı, 11’inci yaşını kutladığı 2023’ün Ocak sayısı ile sizlerle…

KONUT VE YAPI 16.01.2023, 13:54 18.01.2023, 18:08
Ocak sayımız çıktı
banner66

Kentin konut, mimari ve emlak sektörü ile ilgili gelişmelerini; özel haber dosyaları ve röportajlarıyla gündeme taşıyan Konut Yapı, 11. yıl gururunu sektörün paydaşlarıyla “hep birlikte” kutluyor.

Sektörün çatı kuruluşlarından ve değerli iş insanlarından özel olarak alının “2022 Yılı Değerlendirmesi, 2023 Yılı Beklentileri” haber dosyasıyla yılın inşaat ve emlak projeksiyonunu sayfalarımıza taşıyoruz.

Kadın girişimciliğinin çağdaş temsilcilerinden Bursa Metropol Yapı Denetim firması kurucu ortağı Esra İnhanlı, Konut Yapı’nın sayfalarına konuk oluyor. Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Bursa Şubesi Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi İnhanlı’dan yapı sektörü değerlendirmeleri ve başarının altın formülleri sizi bekliyor.

Sektörün Kilit Taşları sayfamızın bu ayki konuğu İMO Bursa Şubesi… Başkan Ülkü Küçükkayalar’la yeni atılım projelerini mercek altına alıyoruz. İMO Bursa yönetim kurulu üyeleri kent ve mesleki değerlendirmeleriyle yeni kampanyalarının ayrıntıları paylaşıyor.

Akılcı, cesur ve genç kurucularıyla kentin örnek firması Stüdyo HDA Ocak sayımızın konuğu oluyor. Baturay Taha Göler, Erşu Arslan ve Tuğberk Tetikcan’dan Bursa’ya ve Türkiye’ye değer katan projeleriyle ilgili özel açıklamalar Konut Yapı’da…

Bursa’nın adından söz ettiren inşaat projelerinin yer aldığı Proje Vitrini sayfamız ve ilham veren iç mimarların özel projeleri Ocak sayımızda sizi bekliyor.

Banyo ve mutfak dünyasındaki yenilikler, sektörü ilgilendiren en sıcak haberler ve değerli köşe yazarlarının değerlendirmeleriyle 16 sayfalık Konut Yapı Gazetesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız 2023’e “merhaba” diyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89