banner94

banner77

banner69

banner88

Mart sayımız çıktı

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Mart sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 16.03.2021, 11:24
Mart sayımız çıktı
banner66

Bu sayımızda;

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile detaylı ve önemli bir röportaj gerçekleştirdik. Başkan Yılmaz, kentsel dönüşüm başta olmak üzere çalışmalarını ve geleceğe dair hedeflerini anlattı.

İMSİAD ile zoom üzerinden yaptığımız görüşmede, kentsel dönüşüm konusundaki güncel gelişmeleri değerlendirdik. İMSİAD, alınan yeni kararlarla, dönüşümün hız kazanacağına vurgu yaptılar.

Bursa’nın yıldızı parlayan bölgesi Kayapa’yı, inşaat ve gayrimenkul anlamında analiz ettik. Bölgede inşaat yapan müteahhitler ve bölgenin gayrimenkul danışmanları, Kayapa’nın artı ve eksilerini sizler için değerlendirdi.

Konut satış istatistiklerinden yola çıkarak sektör temsilcileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde hazırladığımız inceleme haberimizde, sektör temsilcileri, konut kredi faizlerinin tekrar uygulandığı takdirde, sıfır ve ticari alanlara uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden hareketle, inşaat ve paydaş sektörlerde faaliyet gösteren kadınlarla röportajlar yaptık. Yanı sıra Tügem Bursa üyeleri, Bursa’da değerlenecek bölgeleri ve öngörüleri okurlarımız için değerlendirdi.

Kapağı kuşe kağıtlı 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Mart sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89