banner94

banner77

banner69

banner88

KonutYapı’nın Şubat sayısı  dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Şubat sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 30.11.-0001, 00:00 30.11.-0001, 00:00
KonutYapı’nın Şubat sayısı  dopdolu
banner66

Bus sayımızda;

“Ustalıkla planlanmış güvenilir yapılar” sloganıyla projelere hayat veren İpekoğulları Gayrimenkul Yatırım AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Kaya’nın Çarşamba’dan başlayıp Kayapa’da devam eden, boya sektöründen inşaat sektörüne uzanan kariyer yolculuğunu, projelerini ve gelecek hedeflerini sayfalarımıza taşıdık.

İç mekanlara rengarenk ürünleriyle tarz katan Can Can Seramik, Viventi Art adında kendi markasını da üretiyor. Litvanya’da da iş ortaklığına hazırlanan Can Can Seramik’in sahibi Can Can ile röportajımız saylarımızdaki yerini aldı.

2021 yılının yatırım yıldızı, “Toprak” oldu. Arsa ve arazi satışlarındaki rekor artışları sektör temsilcileriyle değerlendirdik.

Konut ve sanayide kullanılan enerjinin büyük bölümü binaların ısıtılması ve soğutulmasında kullanılıyor. Konut ve sanayi yapılarına yapılacak ısı yalıtımı ile küresel ısınmanın azaltılması hedefleniyor. Bu kapsamda yalıtım sektörünün Bursa’daki mevcut durumunu ve çalışmalarını sayfalarımıza taşıdık.

2013 yılında sektöre giren ELFİ Gayrimenkul, bünyesinde kurduğu ELFİ Akademi ile 2022 yılında eğitim programlarına hız veriyor. Firmanın kuruluşundan bu güne geçen 8 yılını ve eğitim programlarını ELFİ Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı/Broker Özkan Aydemir ve Koordinatör/Eğitmen Özgür Demirci ile röportajımızda bulabilirsiniz.

Dekorasyon bölümümüzde ilham verecek tasarımlarla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.

İMSİAD, Mimarlar Odası Bursa Şubesi gibi sektörün önemli STK’larının faaliyetleri de bu sayımızda yerini aldı.

16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Şubat sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89