banner94

banner77

banner69

banner88

KonutYapı’nın Mart sayısı yine dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Mart sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 14.03.2022, 23:49 15.03.2022, 14:30
KonutYapı’nın Mart sayısı yine dopdolu
banner66

Bu sayımızda;
 
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü inşaat sektörünün rol model kadınlarıyla kutladık. Sektörde kadın olarak karşılaştıkları zorlukları, zorlukların üstesinden nasıl geldiklerini, sektördeki kadın istihdamını, meslek örgütlerinde ve sivil toplum kuruluşlarında kadının yerini masaya yatırarak, tüm bu konuları sayfalarımıza taşıdık.
 
Kumova İnşaat’ın 3. kuşak temsilcisi Zuhal Kumova Toker… Zamansız konutlar yaptıklarını söyleyen Zuhal Kumova Toker ile sektöre, sektörde ve sivil toplum kuruluşlarındaki kadının yerine dair keyifli sohbetimizi röportajımızda bulabilirsiniz.
 
Park Bahçe Donanım (PBD) Hizmetleri, insanın en yakın olduğu malzemelerden biri olan ahşapla geniş bir ürün yelpazesinde hizmet veriyor.
PBD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, firmasını iki oğluyla birlikte yönetiyor. PBD’nin ahşaba yön veren başarı hikayesi ve gelecek projelerini sayfalarımıza taşıdık.
 
İklim krizi, Yeşil Mutabakat, enerji verimliliği gibi birçok konu artık gündemimizde. Enerji verimliliğinde önemli bir avantaj sağlayan teknik bir ürün olan kat istasyonları üreten VEDS’in sahibi ve aynı zamanda DEMSİAD’ın da Başkanı olan Alptekin Şahintürk ile enerji verimliliğini ve bu konuda yapılması gerekenleri konuştuk. Röportajımızı sayfalarımızdan okuyabilirsiniz.
 
Dekorasyon bölümümüzde ilham verecek tasarımlarla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.
Mimarlar Odası Bursa Şubesi, İMO Bursa Şubesi, İMSİAD ve TÜGEM gibi akademik odaların ve sektörün önemli STK’larının faaliyetleri de bu sayımızda yerini aldı.
 
16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Mart sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89