banner94

banner77

banner69

banner88

Konut Yapı’nın Haziran sayısı yine dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Haziran sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 13.06.2022, 15:49
Konut Yapı’nın Haziran sayısı yine dopdolu
banner66

Bu sayımızda;

Konut Yapı Gazetesi Sektörel Buluşması’nda gayrimenkul sektörünün profesyonelleriyle buluştuk. Sektörün dünden bugüne geldiği süreçler, sektördeki istihdam durumu ve sektörün geleceği üzerine değerlendirmelerde bulunurken, karşılaşılan sorunlardan iyi bir gayrimenkul danışmanının özelliklerine ve neden yatırım yaparken gayrimenkul danışmanıyla çalışılmalı konularını masaya yatırdık. Ayrıntılar sayfalarımızda.

Aile şirketi olarak temelleri atılan, önce tarımsal sulama malzemeleri satan, ardından tesisat ve inşaat malzemeleriyle yapı sektöründe faaliyetlerini sürdürme kararı alan Numan Kaleli Yapı Malzemeleri AŞ, yarım asırdır yoluna emin adımlarla devam ediyor. Numan Kaleli A.Ş. ve Viena Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli ile röportajımızı sayfalarımızdan okuyabilirsiniz.

Konut Yapı Gazetesi olarak “Sektörün Kilit Taşları” başlıklı yeni bir yazı dizisine başlıyoruz. Yazı dizimizde sektörün yapı taşları olan akademik odalar ve sivil toplum kuruluşlarının yönetim kadrolarına, çalışmalarına ve hedeflerine daha yakından bakacağız.

Sektörün Kilit Taşları’nda Konut Yapı Gazetesi olarak İçmimarlar Odası Bursa Şubesi’nin konuğu olduk. İçmimarlık mesleğinin püf noktalarından, sektördeki yerine kadar birçok konuyu ele aldık.

Kürşat Gürsoy, 10 yıllık kamu geçmişinin ardından gayrimenkul sektörüne kendi markası olan “World Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık” firması ile girmeye karar vermiş.

Aldığı eğitimler nedeniyle sektöre çok da yabancı olmayan Gürsoy, en büyük sermayesini ise “güven” olarak açıklıyor. Röportajımız sayfalarımızda sizlerle buluşuyor.

Beden eğitimi öğretmeni iken ticaret hayatına atılmaya karar veren M. Hakkı Taşolar’ın bu kararının altında Tuz Pazarı’nda babasının ayakkabıcı dükkanında esnaf kültürüyle geçen yılları var. Yaklaşık 15 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra ticarette yoluna devam etmek isteyen Taşolar, kardeşleriyle birlikte Demirtaş bölgesinde konut projeleri inşa ediyor. M. Hakkı Taşolar ile memuriyetten ticarete uzanan iş yolculuğunu konuştuk.

Sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle gelişimine büyüyerek devam eden Tuna Boya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tuna, havaların ısınmasıyla evlerinde duvar rengini değiştirmek isteyenlere ipuçları verdi. Ayrıntılar gazetemizde.

Dekorasyon bölümümüzde ilham verecek tasarımlarla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.

Proje Vitrini sayfalarımızda yer alan projelerle yatırım yapmayı düşünenlere fikir vermeyi sürdürüyoruz.

Sektörün önde gelen kuruluş ve STK’ları ile sektöre dair haberler de bu sayımızda yerini aldı.

16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Haziran sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89