banner94

banner77

banner69

banner88

Konut Yapı’nın Eylül sayısı yine dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Eylül sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 20.09.2022, 15:16 20.09.2022, 19:21
Konut Yapı’nın Eylül sayısı yine dopdolu
banner66

Bu sayımızda;

Sektörünün lideri olan ve Bursa’dan dünyaya enerji çözümleri sunan BEMİS’in başarı hikâyesini sayfalarımıza taşıyoruz. BEMİS Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş ile yaptığımız röportajımızı sayfalarımızdan okuyabilirsiniz.

17 yıldır asansör sektöründe tecrübeli ve alanında uzman teknik kadrosuyla hizmet eden Apex Asansör, kaliteli ürün ve hizmetleriyle inşaat firmalarının ve işletmelerin aradığı çözüm ortağı… Elektrik-elektronik mühendisi olan firmanın genel müdürü Ahmet Kaşlıoğlu, askerden sonra işe girdiği firmanın asansör sektöründe faaliyet göstermesi ve otomasyonu sevmesi nedeniyle bu sektöre adım atmış. Kaşlıoğlu ile keyifli sohbetimiz sayfalarımızda…

Kayapa hem temiz havası hem yeşil alanları hem de lokasyonuyla yatırımcıların tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. İnşaat sektörünün temsilcileri ve yatırımcılar Kayapa’nın, Bursa’nın yeni kent merkezi olma yolunda ilerlediğini ifade ediyorlar. Bölge Analiz’de Kayapa bölgesine yakından bakalım istedik.

1999 yılından bugüne önce dernek ardından da oda statüsünde faaliyetlerini sürdüren BEMO, sektörün sorunları için elini taşın altına koymaktan hiç çekinmiyor. Gerek sektörlerinin gerekse inşaat sektörünün gelişimi için akademik odalar ve diğer STK’larla da iş birliği içinde olan BEMO sadece Bursa’da değil Türkiye’de de etkin bir meslek örgütü.

Sektörün Kilit Taşları bölümümüzde, sektörün 2 bin kişilik gönüllü kadrosu BEMO yönetim kurulu üyelerini ağırlıyoruz.

Bugün çok sayıda Bursalı inşaat firması şantiyeye dönmüş organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere kentimizde ve ülkenin çeşitli şehirlerinde birçok sanayi yapısının inşaatına imzasını atıyor. Konut Yapı Gazetesi olarak sanayi yapıları inşa eden Bursalı firmaların çalışmalarını derledik.

Adiloğlu Grup, Sinandede Mahallesi’nde 28 bin 500 metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesinin 3. etabını hayata geçiriyor. Proje kapsamında 465 yeni konut, 8 iş yeri inşa edilecek. Projede ayrıca 4 bin 500 metrekarelik park alanı, 7 bin metrekarelik yol alanı ve bin metrekarelik belediye hizmet alanı yer alacak. Projelerin ayrıntıları gazetemizde.

Dekorasyon bölümümüzde ilham verecek tasarımlarla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.

Proje Vitrini sayfalarımızda yer alan projelerle yatırım yapmayı düşünenlere fikir vermeyi sürdürüyoruz.

Sektörün önde gelen kuruluş ve STK’ları ile sektöre dair haberler de bu sayımızda yerini aldı.

16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Eylül sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89