banner94

banner77

banner69

banner88

Konut Yapı’nın Ekim sayısı yine dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Ekim sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 17.10.2022, 10:37 18.10.2022, 12:39
Konut Yapı’nın Ekim sayısı yine dopdolu
banner66

Bu sayımızda;

Nitelikli konut projeleri üreten Akyükselen İnşaat, Bursa’da kentsel dönüşüm denilince ilk akla gelen firmalardan biri. Akyükselen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şeref Demir, proje yaptıkları yere değer katma hedefiyle çalıştıklarını ifade ederek, bu anlayışla hareket ettikleri için de güzel eserler ortaya koyduklarını söylüyor.

Sosyal anlamda da oldukça aktif olan Şeref Demir, İMSİAD Başkan Yardımcısı. İMSİAD çatısı altında da çalışmalarına devam eden Demir ile Akyükselen İnşaatı, sektörü ve sorunlarını konuştuk. Röportajımızı sayfalarımızdan okuyabilirsiniz.

Onlar hayal ediyor, tasarlıyor, kurguluyor ve hayata geçirilmesini sağlıyorlar. Sadece yapıların değil kentlerin ve çevrenin de kurgusunu yapıyorlar. Amaçları ise daha yaşanabilir, keyif veren yaşam inşa etmek. Her şey onlarla başlıyor. Sektörün “mimarları” onlar.

Mesleklerinin ve meslektaşlarının sorunlarının yanı sıra sektörün sorunlarında da diğer akademik odalar ve meslek kuruluşlarıyla paydaş oluyorlar çözüm üretme adına… Kente karşı duyarlılar. Yanlışa dur demenin, doğrunun hayata geçirilmesinin peşindeler.
Sektörün Kilit Taşları’nda Mimarlar Odası Bursa Şubesi’ni ağırlıyoruz.

Bursa’nın genç ve başarılı mimarlarından biri Zuhal Aslı Saka… Babası Bursa eski Milli Eğitim Müdürü Engin Özbek. Babasının kendi evlerini yenileyerek adım attığı inşaat sektöründe şimdi babasının adını taşıyan ve ondan kalan şirkette meslektaşı olan eşiyle birlikte birçok projeye imza atıyorlar.
Hayat felsefesini Budha’nın ‘İyilik iyilikten, kötülük kötülükten doğar’ düşüncesi üzerine kuran Zuhal Aslı Saka, insan yaşamında en önemli şeyin iyi insan olmak olduğunu söylüyor.
Röportajımız sayfalarımızda…

BTSO ‘Meslek Komiteleri’ ve ‘Meclis Üyesi’ seçimleri tamamlandı. 4 yıl boyunca 70 komitede görev yapacak 378 komite ve 155 üye belirlendi. İnşaat ve gayrimenkul sektörlerindeki komitelere aday listelerde yer alan sektörün önde gelen isimlerinin komite olarak projelerini ve seçilen listelerden beklentilerini Konut Yapı Gazetesi olarak sayfalarımıza taşıdık.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesini açıkladı. Proje kapsamda Bursa’ya da 8 bin 650 konut inşa edilecek. Sosyal konut projesinde gençlere de ev ve iş yeri sahibi olma imkanı sunuluyor. Bursa’nın sektör temsilcilerine açıklanan projeyle ilgili görüşlerini sorduk.

Dekorasyon bölümümüzde ilham verecek tasarımlarla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.

Proje Vitrini sayfalarımızda yer alan projelerle yatırım yapmayı düşünenlere fikir vermeyi sürdürüyoruz.

Sektörün önde gelen kuruluş ve STK’ları ile sektöre dair haberler de bu sayımızda yerini aldı.

16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Ekim sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89