banner94

banner77

banner69

banner88

Konut ve Yapı’nın Ocak sayısı yine dopdolu

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Ocak sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 17.01.2022, 15:35 18.01.2022, 18:31
Konut ve Yapı’nın Ocak sayısı yine dopdolu
banner66

Bu sayımızda yıl dönümümüzü kutluyoruz.

Yayımlandığı Ocak 2012 tarihinden bu yana başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere nitelikli konut projelerini, sektörün sorun ve çözüm önerilerini, belediyelerin imar ve şehircilik çalışmalarını sayfalarına taşıyarak sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi,

10 yaşında.

Sektör temsilcilerimizin gazetemize ilişkin görüşleri sayfalarımızda.

İnşa ettiği yapılara hayallerini yansıtan Zerrin Özgüle’nin, elektronik sektöründen inşaat alanına uzanan kariyer yolculuğunu ve sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarını sayfalarımıza taşıdık.

Alpiş İnşaat’ın yeni yıl ile birlikte başladığı “Alpiş Nilüfer House” projesinin detaylarını sayfalarımızda okuyabilirsiniz.

Bursa’ya değer katan birçok inşaat firmasının çevre düzenlemeleri konusunda çözüm ortağı olan Kurt Çini, prefabrik beton elemanları üretimi yapıyor. TOGG fabrikasının sert zeminlerini de yapan Kurt Çini’nin yarım asırlık öyküsü sayfalarımızdaki yerini aldı.

Tüm yapıların en önemli unsurlarından biri olan mekanik tesisat donanımının projelendirilmesinden uygulamasına kadar uzanan süreçleri Endogaz Mühendislik ile yaptığımız röportajda bulabilirsiniz.

Yapı malzemeleri özellikle de seramik alanında önemli markaların dağıtıcılığını yapan Okumuşlar Yapı, mart ayında yeni yerinde hizmet verecek. İnşaat sektörüne de konut projeleriyle yavaş yavaş ısınan Okumuşlar Yapı’nın gelecek hedefleri sayfalarımızda…

Bu sayımızda sizleri dekorasyon bölümüyle buluşturuyoruz. İlham verecek tasarımlarla yeni bir pencereyi aralıyoruz.

İMSİAD, İçmimarlar Bursa Şubesi, BEMO gibi sektörün önemli STK’larının faaliyetleri de bu sayımızda yerini aldı.

16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Ocak sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89