banner94

banner77

banner69

banner88

Konut ve Yapı Gazetesi 10. yılında

2012 yılının Ocak ayından itibaren sektörün nabzını tutmaya devam eden Bursa inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün ilk ve tek gazetesi Konut ve Yapı, 10 yaşında.

KONUT VE YAPI 19.01.2021, 12:29 19.01.2021, 18:00
Konut ve Yapı Gazetesi 10. yılında
banner66

Kamu kurumlarının ve firmaların kentsel dönüşüm projelerinin, belediyelerin imar ve şehircilik çalışmalarının ve nitelikli konut projelerinin yer aldığı, Konut ve Yapı Gazetesi, 10 yıldır hedefinden şaşmadan sektöre fayda sağlama yolunda yürüyüşünü sürdürüyor.

Bursa’nın 25 yıllık ekonomi gazetesi EKOHABER Yayın Grubu’nun bünyesine katılmasıyla daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan gazetemiz, “Sektörel Analizler”, “Röportajlar” “Bölge Analizleri” ve “Proje Vitrini” gibi özel bölümleri ile sektörde gündemi belirliyor.

Alinur Aktaş - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı 

Ülkemizin her geçen gün gelişerek büyüyen şehri Bursa’mızda yayınlanan Konut ve Yapı gazetesi, ürettiği içeriklerle şehrimizin geleceğine katkıda bulunan, sektöre yön veren değerli bir yayın organıdır. Gücünü yerel değerlerimizden alarak, ilkeli seviyeli nitelikli yayıncılık anlayışıyla okuyucusuna ulaşan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yıl dönümünü kutlar, yönetici ve çalışanlarına başarılar dilerim. 

Oktay Yılmaz – Yıldırım Belediye Başkanı 

Konut Yapı Gazetesi’nin 10’uncu kuruluş yıldönümünü ve emek veren tüm çalışanlarını en içten dileklerimle kutlarım. Bursa emlak ve konut sektörünün 10 yıldır sesi olan Konut Yapı Gazetesi’ne başarılı ve uzun bir yayın hayatı dilerim. 

Ali Özkan – Karacabey Belediye Başkanı

Bursa’da inşaat ve gayrimenkul sektörünün ilk ve tek gazetesi olarak yola çıkan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yayın yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum. İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın, kuşkusuz ki kamuoyunu aydınlatma noktasında çok önemli bir misyona sahiptir. Objektif ve ilkeli yayımcılık anlayışıyla, Bursa’mıza değer katan Konut ve Yapı Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği geçen, işin mutfağında olan tüm çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diliyorum. Nice başarı dolu 10 yıllara ulaşmanız dileğiyle.

Bekir Aydın – Orhangazi Belediye Başkanı

Gündemi ve gelişmeleri en doğru bir şekilde okuyucularına aktaran, yapısı ile sektöre girdiğiniz günden bugüne gerçekten büyük bir başarı ve gelişmeler ile hizmet sektörünü çok iyi tanıtan bir gazete haline geldiniz. Tarafsız, ilkeli ve kaliteli bir habercilik anlayışıyla yayın hayatınız da başarılar diliyorum. Konut ve Yapı Gazetesi’nin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada halkın ve haklının yanında olma ilkesinden ve basın etiğinden taviz vermeden yoluna devam edeceğinize inanıyorum. Bu vesile ile Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Mehmet Albayrak - İMO Bursa Şube Başkanı

Bursa basınının güçlü olmasına katkı sağlayan Konut Yapı Gazetesi, inşaat sektörünün de gözü, kulağı oldu. İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, sektörün sıkıntılarını kent gündemine taşıyan Konut Yapı Gazetesi’nin başarılarının artacağına inanıyoruz. Şubemizin ve inşaat mühendislerinin sesini duyurmasına destek olan Konut Yapı Gazetesi’nin genç ve dinamik kadrosuna teşekkür ediyor, sektörün sesi olmayı sürdürdüğü nice yıllar diliyoruz.

Şirin Rodoplu Şimşek - Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi’nin başlangıcını ve gelişimini yakından takip eden biri olarak sektöre ait farklı konuları ele alış biçimi ve gündemi yakalayan içeriği itibariyle çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim. Sektörün proje ayağından üretim ve satış ayağına kadar farklı konularında yaptığı ilgi çekici haberleri, işin uzmanlarıyla gerçekleştirdiği değerlendirmeleri çok yerinde. Dolayısıyla ilgiyle takip ettiğimiz bir gazete olarak onuncu yılını kutlar, nice uzun ve başarılı bir yayın hayatı dilerim.

Başar Bulut - HKMO Bursa Şube Başkanı

Sektöre yenilikçi ve değişime açık tarzıyla fark katan, aynı zamanda kaliteli çizgisiyle her sayısını merakla beklediğimiz Konut ve Yapı Gazetesinin 10. kuruluş yılını kutlar, daha nice 10 yıllar boyu var olmasını dilerim.

Necla Özkaplan Yörüklü - Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı

Bursa İnşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün ilk ve tek gazetesi KONUT VE YAPI gazetesinin 2012den bu yana Bursa’yı her alanda geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için ortaya koyduğu “insan odaklı yönetim” ve “vizyoner gazetecilik” anlayışı var oluşunda, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube olarak yaşadığımız kentin sakini değil sahibiyiz aidiyetiyle bilimin gerçeklerini gazeteniz aracılığıyla paylaşmayı gelecek nesillere paylaşımı sağlamaya çalıştık.

Gazetenizde tanıdığımız herkesin kalpleri ve gönülleri kazanarak çabaladıklarını gördük, her vesile ile bir ve beraber olmanın heyecanını yaşadık ve bunun siz değerli medya aracılığı ile büyük bir güç olduğunu hiçbir zaman unutmadık.

Gelecek nice yıllarda temel yayın ilkelerinizle, temel konularınızla performansınızın başarıyla yükseleceğine inancımız tam ve siz değerli Yayın grubu ile gönül bağımızı sürdüreceğiz, bilimsel gerçeklerin üretimi için sizlerle bu güzel Kentimiz Bursa’nın sorunlarına çözüm için varlığımızı sürdüreceğiz.

Şahsım adına ve Yönetim Kurulum adına bizlere Bursa kentine hizmet yolunda azim ve heyecanla sunduğunuz yayın ve eserlerin hizmetine katkı sunacağımızı belirtirken gelecek daha nice on yıllarda en iyi şekilde yeni hayallerinizin, hedeflerinizin gerçekleşmesi dileklerimizle Konut ve Yapı Gazetesinin her aşamasında bulunan emek veren herkesi tebrik ediyor, var kalmanız var olmanız temennisiyle kutluyorum.

Alp Kaya - Şehir Plancıları Odası Bursa Şube Başkanı

Bursa konut sektörünün soluğu olarak hem mekanla, hem şehirle ilişki kurularak, konut yapısı ile ilgili gündem belirleyen, yönlendirmeye ve gelişmelere katkıda bulunan Konut Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını kutlar, yayın hayatında başarılarının devamını dileriz.

Mustafa Andıç – İMSİAD Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi yayın hayatına başladığı Ocak 2012'den bu yana ilkeli ve doğru haberciliği ile sektörümüze önemli kazanımlar sağlamıştır. Sektörün en önemli sesi olan Konut ve Yapı'nın 10'uncu kuruluş yıl dönümünü kutlar, sektörümüz ve gelecek dönem adına fayda sağlayan yayıncılığının devamını dilerim.

Osman Nemli - Bursa Çimento Genel Müdürü

Basın dünyamızın önemli bireylerinden biri olan, Bursa’da sektöründe tek, Türkiye’de de sayılı olan Konut ve Yapı Gazetesi bizler için önemli bir değer. Gelecek yıl 55. Yılını kutlayacak olan Bursa Çimento’dan 10. kuruluş yılını kutlayacak olan Konut ve Yapı Gazetesi’ne selam gönderiyorum. Daha nice yıllara.

Barbaros Onulay - Bursa Beton Genel Müdürü

Konut ve Yapı Gazetesi ailesinin 10’uncu yayın yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarınızı tebrik ederim.

 Prof. Dr. Murat Taş - Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi

Türkiye nüfus artış hızı ortalamasının yaklaşık iki katı ve nüfus bakımından Türkiye’nin 4. büyük ili olan Bursa’da yapı sektörü öncü sektörlerden birisidir. Üretim yatırımları ile giderek büyüyen sanayi alanları, fabrikalar, lojistik merkezleri, bu sanayide istihdam edilen, üreten nüfus için konut yaşam alanları, deprem riski nedeniyle giderek artan kentsel dönüşüm uygulamaları, tarihi değerleri ortaya çıkarmayı amaçlayan vizyon projeler, büyük ölçekli kamu idari binaları, ofisler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller, sağlık yapıları, eğitim yapıları, hizmet yapıları, ulaşım yapıları ve altyapı yatırımları ile giderek büyüyen inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörü, Bursa ekonomisinde önemli yer tutmaktadır. Hem yapı sektöründeki gelişmeleri hem de ekonomik gelişmeleri sektörün tüm bileşenlerine aktaran sürdürülebilir, ilkeli ve güvenilir yayınlar büyük önem taşımaktadır. Türk ekonomisinin öncü sektörlerinden biri olan ve yaklaşık 250 alt sektörü etkileyen yapı sektörü alanında, Bursa’da bu kadar uzun soluklu, başarılı, ilkeli, güvenilir ve nitelikli çalışmalar yapan ‘Konut ve Yapı’ ekibini 10. kuruluş yılı nedeniyle gönülden kutluyor, ‘Ekohaber’ birlikteliği sinerjisi ile nice başarılara ulaşmalarını diliyorum.

Adil Gökçadır - Gökçadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden bu yana, inşaat sektörünün olumlu olumsuz bütün meselelerine duyarlı olmuş, tarafsızlık ilkesinden, kaliteden, yapıcı tarzından ve güven veren istikrarından asla taviz vermemiş, güzide bir yayın organıdır.

Bu manada gerek gazete yönetimi ve gerekse özverili ve saygın çalışanları, her türlü takdir ve övgüye layıktırlar. 10. yıllarını yürekten kutluyor, başarılı çalışmalarının daha nice on yıllarda artarak devamını diliyorum.

Mustafa Altın - Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Sektörümüz medyasının lokomotifi konumunda olan; yaptığı başarılı yayınlarla sektörün ve sektöre dair tüm paydaşların istikrarlı bir şekilde nabzını tutan “Konut Yapı” Gazetemizin 10. kuruluş yılını tebrik ediyor, kuruluşundan bugüne emek veren tüm emektarlarını kutluyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Şeref Demir - Akyükselen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün sesi olmuş, gazetenizin ilkeli, tutarlı yayın hayatını büyük bir beğeni ve ilgi ile takip ediyor, takdir ediyorum. Basın dünyasında kendisini etkin ve saygın bir yer edinmiş, örnek teşkil eden, bu kapsamda önemli görevler üstlenen gazetenizin sektörümüzün sorunlarını gündeme getirmesi çözüm yolunda gösterdiği anlayış ile büyük katkı sağlamıştır. Bu vesileyle konut yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını kutlar, emeği geçen tüm çalışanları tebrik eder, başarılı yayın yılları dilerim.

Alpaslan Şenocak - BTSO YKÜ - İMAR İNŞAAT YKB

Ülke ekonomisi açısından çok önemli bir yere sahip inşaat sektörümüzü, tarafsız ve gelişimine katkı yapacak bakış açıları ile değerlendiren, her geçen gün performansını ve hitap kitlelerini büyüten Konut ve Yapı Gazetesi'nin 10. kuruluş yılını kutlar, başarısının daha da hızlı bir şekilde en üst seviyelere ulaşmasını temenni ederim.

Fatih Şakir – Nazar İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bursa konut ve inşaat sektörümüzün 10 yıldır nabzını tutan, sektöre yön veren ve kurulduğu günden bu yana objektif ve ilkeli yayıncılığını sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını kutlarım.

Kemal Bilim - Bilim İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi

İnşaat sektörümüzün sesi kulağı olan gazetenizin 10. kuruluş yılını kutlar bundan sonraki yayın hayatının nice başarılarla dolu olmasını dilerim.

Cemal Tuna - Tuna Boya Yönetim Kurulu Başkanı

Yayın hayatına başladığı Ocak 2012 yılından bu yana ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla sektörümüzün gelişimine katkı sağlayan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını canı gönülden kutlarım.

Yahya Sağır - YGBS Easy Life Yönetim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı

Basın ve medya sektöründe başarılı bir ivme sağlayarak, 10. kuruluş yılını i2d'drak eden, kaliteli ve gerçek yayıncılık ilkelerini prensip edinmiş olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. Yılını kutlar, nice senelerde birlikte olmak dileği ile kutlarız.

Yusuf Şehitoğlu - Şehitoğlu İnşaat YK Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi, sektörümüz özelinde bizlere destek olan sesimizi duyuran bir yayın. Bizlerin iletişim kanalında güçlü olmamızı sağlıyor. Sesimizi duyurma noktasında 2012'den beri faaliyette olan, dertlerimizle dertlenen, çözüm önerilerinde bulunan Konut ve Yapı Gazetesi’ne nice yıllar diliyorum.

İbrahim Hakkı Demir - Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi

Konut ve Yapı Gazetesi, kuruluş aşamasındaki idealleri doğrultusunda 2012'den bu yana Bursa’mızın konut sektörünün nabzını başarı ile tutup sektörün yön bulmasına katkı sağlıyor. Sektörün hem üretici hem de tüketici tarafının yatırım ve beklentilerine ışık tutan Konut ve Yapı Gazetesi’ne nice 10 yıllar diliyorum.

Fatih Can Bozkurt – FCB Interiors Yönetim Kurulu Başkanı

Dönem dönem köşe yazıları yazdığım ve başladığı günden bugüne kadar aralıksız bir şekilde takip ettiğim Konut ve Yapı ailesinin 10. kuruluş yılına girmiş olmasını en içten duygularımla kutluyorum. Sektörün en sıkıntılı olduğu dönemlerde dahi sektörden bilgi akışını kesmeyen ve sürekli en güncel projeler ile Bursa, İnşaat sektörünün basın nabzını tutan tartışmasız en önemli basın yayın organı olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni nice 10 yıllar okumak dileğiyle. İyi ki varsınız. Başarılarınız daim olsun.

Hakan Söğünmez – Akfem Yapı Genel Müdürü

Türkiye'nin lokomotif sektörü olan inşaat ile alakalı doğru bilgileri kamuoyuna aktarma sorumluluğuyla hareket eden Konut ve Yapı Gazetesi'nin 10. kuruluş yılını kutluyorum.

Şükrü Merdim – Merdim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Kendi yolunda yaratmış olduğu farklı yöntemler ve bakış açısıyla Bursa’mızın gözdesi olan, varlığıyla ülkemize değer katan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını canı gönülden kutlar, tüm gazete çalışanlarını tebrik ederim. Yeni yayın, basın ve bilgi paylaşım hayatında başarılar diliyorum.

Fatih Canbazoğlu - KORU Yapı Denetim

Bursa inşaat sektörünün basındaki sözcülüğünü yıllardır başarı ile temsil eden Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını tebrik eder; tüm ekibinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Nedim Yılmaz - 3D Maket Genel Müdürü

Yayın hayatına,2012'de başlayan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöründe öncü ve büyük bir oyuncu olmakla birlikte sektörde olan biteni takip etme noktasında önemli bir kaynak. Bu önemli kaynağı uzun yıllar masamızın üzerinde görmek dileğiyle. Nice 10 yıllara.

Sertaç Karaalp - Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı

Ülkemizin önemli sektörlerinden biri olan inşaatla ilgili haberleri, doğru ve tarafsızlık anlayışıyla kurulduğu günden bu yana başarılı bir şekilde kamuoyuna yansıtan Konut ve Yapı Gazetesi'nin kuruluşunun 10. kuruluş yılını tebrik ediyorum.

Hüseyin Kul - Decostar YK Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi inşaat sektöründe bizim bir paydaşımız. Sürekli takip ettiğimiz Bursa’da çok örneği olmayan bir yayın. Başarılarının devamını diliyorum, nice 10 yıllara.

Göksel Birsen - TÜGEM Bursa YK Başkanı

10 yıllık tecrübe ve birikimiyle gayrimenkul haberciliği alanında öncü ve örnek bir kuruluş olan Konut ve Yapı'nın 10. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Bundan sonra da başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Özkan Aydemir - Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı

İnşaat, yapı ve gayrimenkul sektörleri anlamında Bursa’nın nabzını tutan, aynı zamanda yayıncı sorumluluğunu başarılı bir şekilde sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. kuruluş yılını tebrik eder, başarılar dilerim.

Nur Gül Arslan – İç Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı

Kentimizde yapı, inşaat ve gayrimenkul sektörünün sesi, alanında öncü ve tek olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni başarı dolu 10 yıllık yayın hayatından dolayı tebrik ederim. Tüm yapı sektörü hakkında yaptığı faydalı bilgilendirme ve haberciliğin, sahip olduğu yenilikçi, çağdaş, vizyoner tavır ile devamını dilerim.

Hamza Aygün - Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Yatırım Yönetimi

Yayınlanmaya başladığı günden bugüne sektördeki gelişmeleri dürüst, tarafsız bir şekilde kamuoyu ile paylaşmaya çalışan; gazetecilik ilkelerine bağlı kalarak yayın hayatını sürdüren Konut ve Yapı gazetesinin 10. kuruluş yıl dönümünü kutlar, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.

Yusuf Aydın Eskibozkurt – BURTİMDER Başkanı

Bursa inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün ilk ve tek gazetesi KONUT ve YAPI gazetesinin yeni yaşını tüm güzel dileklerimle kutluyorum. Bursa Tesisat Ve İnşaat Malzemecileri Derneği olarak Konut ve Yapı Gazetesi ile beraber uzun yıllarıdır ortaklaşa düzenlediğimiz etkinlikler, sektörel söyleşiler ve hizmet sunduğumuz paydaşlarımıza katma değer sağlayacak birçok proje imza attık. Bundan sonraki süreçte de beraber birçok projeye içinde ortak olacağımızı, şehrin ve sektörün sesi olmaya devam edeceğini biliyorum. Sivil Toplum Kuruluşlarına desteğini esirgemeyen Konut ve Yapı Gazetesi’ne bu vesile ile tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla, sağladığınız katkılardan dolayı tüm çalışanlarınızı tebrik ediyor, başarı dolu nice yıllar diliyorum.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89