banner94

banner77

banner69

banner88

Ekim sayımız çıktı...

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Ekim sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 22.10.2020, 10:11
Ekim sayımız çıktı...
banner66

Bu sayımızda,  İstanbul Caddesi’nin geçirdiği değişikliği mercek altına alarak inceledik. Tüm detaylarıyla bu sayımızda yer alıyor.

İnşaat sektörü için can damarı konumunda olan demir ve çimentoya gelen zamla ilgili sektör temsilcilerinden görüşlerini aldık.

Pandemi döneminde filtrelenmemiş havanın aynı mekana verilmesinin virüsün bulaşma riskini arttırdığını gündeme gelmesi İklimlendirme sektöründe değişimlere neden oldu. Bu değişimi ve İklimlendirme sektörünün projelerine temsilcilerin görüşlerine yer verdik.

Stat İnşaatlarının sektöre yaptığı katkıyı ele alırken, Bursa’nın büyüklerinde 6 inşaat firmasının ‘Bursa ilk 250 Büyük Firma Araştırması- 2019’ sonucunu gazetemize taşıdık. Bunun yanı sıra inşaat sektöründe ilgili ekonomi haberleri de es geçmedik.

Türkiyen’in en büyük şirketlerinden olan  Rönesans’ın Rusya’daki projesine verilen CRE All- Russia Awards 2020’den aldığı iki önemli ödülü sayımızın şirketler sayfasını taşıdık.

Bununla birlikle birçok sektörü mercek altına alan değerli bilgileriyle okurları aydınlatan köşe yazarlarımızı da es geçmemek lazım.

Kapağı kuşe kağıtlı 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Ekim sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89