banner94

banner77

banner69

banner88

Ağustos sayımız çıktı...

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Ağustos sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 19.08.2020, 09:55
Ağustos sayımız çıktı...
banner66

Bu sayımızda, 21. yılına eriştiğimiz 17 Ağustos Depremi'ni mercek altına aldık ve uzmanlara 'Depreme hazır mıyız' sorusunu sorduk. Yanı sıra kentimizdeki 4 projeyi vitrine çıkartıp, Gayrimenkul Borsası GABORAS'la yaptığımız röportajla da kurumu yakından tanıdık. Bununla birlikte Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü'de ilk adımı atılan Kentsel Dönüşüm projesiyle ilgili görüşleri mahalle sakinlerine sorarken, yerel yönetimlerin ve sektörle ilgili sivil toplum kuruluşların haberlerine de yer verdik.

Sektörle ilgili ekonomi haberleri, veri analizleri, açıklanan istatistikleri de es geçmedik. Konut kredi faizlerinin düşmesiyle birlikte konut satışlarında yaşanan ciddi artışın, banka ve tapu müdürlüklerinin yanı sıra gayrimenkul değerleme firmalarında da yaşattığı yoğunluğu 'Gayrimenkul Değerleme Firmaları'na sorduk.

Şirket haberleriyle de sektörün tedarikçilerini yakından tanıma fırsatı bulurken, gayrimenkulcülerin de açıklamalarını sayfalarımıza taşıdık. Birbirinden kıymetli köşe yazarlarımız da, değerli bilgileri sizlerle paylaştı.

Kapağı kuşe kağıtlı, 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
açık
banner61
banner62
banner89