banner94

banner77

banner69

banner88

2015 EPSA'nın atılım yılı

Yalıtım sektörünün lider kuruluşlarından EPSA Yalıtım 2015’i Atılım Yılı olarak belirlerken Türkiye çapındaki bayileri ile bir araya gelerek yeni vizyonunu paylaştı.

KONUT VE YAPI 30.03.2015, 11:13 30.03.2015, 11:13
2015 EPSA'nın atılım yılı
banner66
Yalıtım sektörünün lider kuruluşlarından EPSA son bir yıldır yürüttüğü yeniden yapılanma çalışmalarını sürdürürken Türkiye çapındaki faaliyetlerine ivme kazandırmaya karar verdi. Yeni bir vizyon ve yol haritası ile hareket eden EPSA Yalıtım bu kapsamda ülke çapındaki bayileriyle bir araya geldi. Yalıtım sektöründe 16 yıldır sürdürdüğü başarı yolculuğuna güçlü bir şekilde devam eden EPSA bayileriyle yaptığı toplantıda yeni vizyon ve stratejilerini paylaştı.



Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirilen organizasyona ülke çapındaki EPSA bayileri ve şirket çalışanları katıldı. Düzenlenen organizasyonda konuşan EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, son bir yıldır kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti. Firma olarak sektörde hatırı sayılır bir konuma yükseldiklerini dile getiren Özdemir, mevcut bayileriyle güçlü bir ağ kurduklarını söyledi.



Amacımız daha geniş bir aile olmak

Yeni dönemde ülke çapındaki bayi alt yapısını güçlendireceklerini ve sayısını artıracaklarını aktaran Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu aşamada hem yönetim takımımız hem de sahadaki arkadaşlarımız yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu sürecin bir parçası olduğunuz için sizlerle bir araya gelmeden olmaz dedik ve arkadaşlarımızla birlikte Atılım Yılı 2015 toplantısını düzenledik. Bugün sizlerle şirketimizin bugüne kadarki süreçlerini ve bundan sonraki hedeflerimizi paylaşacağız. Bunun yanında sizlerle birlikte bir aile ortamı sıcaklığında EPSA’nın geleceğini masaya yatırma imkânı bulacağız.”



Düzenlenen bayi toplantısında EPSA’nın yeni vizyon ve stratejisini katılımcılarla paylaşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özden Özdemir ise dünya ölçeğinde bir firma olma hedefiyle hareket ettiklerini kaydetti. EPSA olarak yurtdışı iş fırsatlarını incelediklerini söyleyen Özdemir, “Ülke çapındaki bayilerimizle birlikte büyük bir aile olduk. İnşallah önümüzdeki dönemde daha geniş bir aile olmak için çalışacağız” şeklinde konuştu. Yapılan toplantıda EPSA ürünleri detaylı bir şekilde anlatılırken katılımcılara bayilik sertifikaları takdim edildi. Toplantının sonunda EPSA aile fotoğrafı çektirilirken organizasyon workshop çalışmasıyla sona erdi.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89