banner94

banner77

banner69

banner88

"Bursa'nın kentsel dönüşümünü Bursa'nın firmaları yapmalı"

Dürüstlük, güvenilirlik, müşteri odaklı çalışma ve iş etiğine saygılı olma değerleriyle hizmet veren ve 30 yılı aşkın tecrübesi ve mükemmelliyetçi hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini sağlayan Burçin İnşaat'ın kurucusu Naci Şahin Konut Yapı’ya özel açıklamalar yaptı.

KONUT VE YAPI 29.03.2015, 19:52 29.03.2015, 19:52
banner66
30 yıla aşkın tecrübesiyle Bursa İnşaat sektöründe özellikle iş merkezi yapımında marka haline gelen Burçin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, BALKANSİAD Kurucu Başkanı ve BALKANSİAD Yüksek İstişare Kurulu ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Bursa'da kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu ve bunun kesinlikle Bursa firmaları tarafından yapılması gerektiğini söylüyor.



1984 yılından bu yana Bursa inşaat sektöründe iş merkezi, apartman ve villa projeleriyle boy gösteren ve bir marka haline gelen BURÇİN İnşaat, Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin’in Bursa’ya bir armağanı. Dürüstlük, güvenilirlik, müşteri odaklı çalışma ve iş etiğine saygılı olma değerleriyle hizmet veren ve 30 yılı aşkın tecrübesi ve mükemmelliyetçi hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini sağlayan Burçin İnşaat'ın kurucusu Naci Şahin Konut Yapı’ya özel açıklamalar yaptı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB toplantısında yaptığı ‘İnşaat Sektörünün geleceği Kentsel dönüşümdür’ açıklamasıyla tüm dikkatlerin kentsel dönüşüme yoğunlaştığı bu günlerde inşaat sektörünün öncü firmalarından Burçin İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ile Bursa’nın kentsel dönüşümün ve bunun yanı sıra bir çok önemli konuyu da konuştuk. İş dünyasındaki başarısının yanı sıra Bursa’nın en etkin sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapan ve kuruculuğunu üstlenen Naci Şahin, Bursa’ya hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyor…



Son dönemlerde Bursa inşaat sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bursa'da inşaat sektörü oldukça hareketli seyrediyor. Özellikle yeni cazibe merkezlerinin oluşması inşaat sektörüne bir canlılık kattı. Cumhurbaşkanımızın da son açıklamalarından sonra kentsel dönüşüm konusunda da bir hareket ve dolayısıyla bunun inşaat sektörüne katkısını bekliyoruz. 2015 yılının inşaat sektörü açısından oldukça canlı geçeceğini umuyorum.



Bursa gelişiyor ve değişiyor. Nerelerde bir hareketlilik bekliyorsunuz?

Şimdilerde en büyük cazibe merkezleri Mudanya yolu üzerinde. Çünkü Belediyenin de çalışmalarıyla Bursa – Mudanya arası çok özel bir yer haline geliyor. Esentepe’den itibaren Mudanya’ya kadar olan yolun sağlı sollu şansı bence çok yüksek. Çünkü orada...



"Naci Şahin ile gerçekleştirdiğimiz röportajın tamamı Konut ve Yapı Gazetesi Mart sayısında"
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89