banner94

banner77

banner69

banner88

Motif Yapı, Boyut Çelik Kapı’ya güç katacak

Boyut Çelik Kapı, Bursa’daki konsept mağazasını Motif Yapı bünyesinde açtı.

İNŞAAT 14.07.2022, 11:42 16.08.2022, 18:22
Motif Yapı, Boyut  Çelik Kapı’ya güç katacak
banner66

Nagihan GÖRKEN

Bursa’da yapı malzemeleri alanında faaliyetlerini sürdüren Motif Yapı, Boyut Çelik Kapı’nın konsept mağazasını Bursalıların hizmetine sundu. Boyut Çelik Kapı showroom açılışına Boyut Çelik Kapı kurucu ortağı Hayrettin Aksu ile marka yüzü olan sanatçı Tamer Karadağlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Motif Yapı’nın sahibi Mehmet Erdoğan, Boyut Çelik Kapı ile yaklaşık 4 yıldır çalıştıklarını, markanın kaliteli ürünlerini daha iyi sergileyebilmek için showroom kurduklarını belirterek, “Markanın sürekli kendini geliştiren bir yapısı var. Biz de buna destek olmaya çalışıyoruz. Boyut Çelik Kapı’nın ürünleri çok kaliteli. Biz de müşterilerimizi nitelikli ürünlerle buluşturmak istiyoruz” dedi.

Boyut Kapı Pazarlama Birimi Direktörü Ali İşgören ise 2002 yılında Kayseri’de küçük ölçekli bir firma olarak kurulan Boyut Çelik Kapı’nın bugün tasarım gücü yüksek, patentli, kaliteli ürünler üreten bir konumda olduğunu ifade ederek, “Şu anda üretimimizin yarısını yurt içi pazara, yarısını yurt dışı pazarlara yapıyoruz. Ayda ortalama 5 bin kapı üreterek, piyasaya sunuyoruz. Dış mekân kapılarında Türkiye genelinde en çok malzeme kullanan ve en çok çeşide sahip firmayız. Aynı zamanda şu an Türkiye’de Motif Yapı’daki gibi 28 konsept mağazamız var. 65 satış noktamız var. Bursa’daki 2. mağazamız Motif Yapı. Bursa önemli bir pazar bizim için. Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra inşaat sektörünün en hareketli olduğu yer. Burada da böyle bir mağaza ile olmamız gerekiyordu. Mutluyuz burada olduğumuz için. Ayrıca Motif Yapı’ya bağlı Bursa’da alt bayilikler açarak, Bursa’ya açılmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89