banner94

banner77

banner69

banner88

3d Maket, Project Qatar Fuarı’ndaydı

Yaptığı maketlerle sadece yurt içi pazarda değil ihracatıyla yurt dışı pazarlara da hitap eden 3d Maket, 2022 Project Qatar İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı.

DİĞER 14.07.2022, 11:44 16.08.2022, 18:22
3d Maket, Project Qatar Fuarı’ndaydı
banner66

3d Maket Genel Müdürü Nedim Yılmaz, fuarda başta Türkiye olmak üzere Irak, AB üyesi birçok ülke, ABD ve Çin’den firmaların stantlarıyla yer aldığını ifade ederken en yoğun katılımın ise Türkiye ve İtalya’dan olduğunu söyledi.
Yılmaz, fuarın sektörün saygın organizasyonlardan biri olduğunu belirterek, “Bu fuara ilk kez katılıyoruz. Bu anlamda körfez ülkeleri açısından Katar’ı bir liman olarak belirledik. Fuar çok verimli geçti. Körfez ülkelerinde ciddi bir pazar olduğunu düşünüyoruz. Biliyorsunuz Türkiye- Katar ilişkileri de çok iyi. Bunu değerlendirmek istedik. Biz de fuarda 3-4 Katarlı firmadan temsilcilik teklifi aldık. Karşılıklı teklifleri değerlendirme sürecindeyiz. Birkaç ay içinde Katar’a gidip sözleşme imzalayacağız. Yine Dubai, Gana, Kuzey Irak, ABD’den şirketler bizden fiyat teklifleri aldılar. Bu fuara ilk kez katılmamıza rağmen yoğun ilgi gördük. Önümüzdeki günlerde yurt dışı özellikle de körfez ülkelerinde düzenlenecek diğer fuarlara da katılmak istiyoruz”diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89