banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD üyelerine gayrimenkul yatırım fonları anlatıldı

İnşaat Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD), üyelerine yönelik farklı konularda eğitim programlarını sürdürüyor.

İNŞAAT 13.02.2024, 22:36
İMSİAD üyelerine gayrimenkul yatırım fonları anlatıldı
banner66

Son olarak Sistem Global Danışmanlık Kurucu Ortağı Av. Cengiz Aydemir’in konuşmacı olarak katıldığı programla İMSİAD üyelerine ‘Gayrimenkul yatırım fonları’ konusu anlatıldı. Dernek merkezinde gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, dünya genelinde yaşanan resesyonla birlikte Türkiye’de de birçok sektör ile birlikte inşaat sektöründe de durgunluk yaşandığını belirtti.

Şeref Demir, tecrübeli ve örnek projelere imza atan Bursa’daki inşaat sektörü temsilcilerini tek çatı altında toplayan İMSİAD ailesi olarak sektörde yaşanan daralmaya karşı fikir ve işbirlikleri içerisinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

“Gayrimenkul Yatırım Fonlarının büyük avantajları var”

Programda İMSİAD üyelerine gayrimenkul yatırım fonları imkanlarını anlatan Sistem Global Danışmanlık Kurucu Ortağı Av. Cengiz Aydemir de sunumunda, nakde ulaşım zorluğuna karşı üretim ve ticaretin sürdürülebilmesi için kurulacak fon şirketlerinin iyi bir alternatif olacağını söyledi.

Dünyada ve ülkemizde yaygınlaşan gayrimenkul yatırım fonlarından özellikle sürdürülebilir üretim yapan ya da tarihi yapıların restorasyonu için çalışan birçok firmanın yararlanarak başarılı işlere imza attıklarını ifade eden Cengiz Aydemir, gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkulün menkulleştirilmesi bakımından büyük avantajlarının bulunduğunu anlattı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89