banner94

banner77

banner69

banner88

Epsa yeni ürünü Quadroflex’i tanıttı

Yapı kimyasalları ve yalıtım sektörünün güçlü markaları arasında yer alan EPSA Yalıtım, yeni markası QUADROFLEX’in lansmanını Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.

GÜNDEM 13.02.2024, 22:49
Epsa yeni ürünü  Quadroflex’i tanıttı
banner66

Epsa Yalıtım, Kuzey Kıbrıs’ta düzenlediği yıllık bayi toplantısı kapsamında yeni ürünü olan Quadroflex markasının tanıtımını gerçekleştirdiği Türkiye geneli bayi toplantısında 2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılı hedeflerini paylaştı. İlk kez görücüye çıkan QUADROFLEX bayilerin büyük ilgisini ve beğenisini toplamayı başardı.

EPSA Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Quadroflex ile inşaat sektörüne yenilikçi çözümler sunduklarını söyleyerek, “Nitelikli ve teknik yapı kimyasalları üreten markamız QUADROFLEX ile özellikle binalarda su yalıtımı, bina güçlendirme ve endüstriyel zemin kaplamaları alanında yeni bir anlayış sunuyoruz” dedi.

Nurcan Özdemir 2023 yılında birçok ülkeye de ihracat gerçekleştirerek ürünlerini dünya pazarına sunduklarını belirterek, EPSA Yalıtım’ın yeni markalarıyla ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89