banner94

banner77

banner69

banner88

Adiloğlu Grup’tan kentsel dönüşüme yeni bir imza

İnşaat sektöründeki çeyrek asırlık tecrübesiyle, Yıldırım’da örnek gösterilen kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren Adiloğlu Grup, ilçede önemli bir projeye daha imza atacak. Grup, Bursa’nın köklü kuruluşlarından Ufuk Sabunculuk ve Zeytincilik A.Ş’nin, 152 Evler Mahallesi’nde uzun yıllardır atıl durumda olan fabrikasını kentsel dönüşümle Yıldırım’a kazandıracak.

İNŞAAT 15.03.2022, 01:15 15.03.2022, 01:20
Adiloğlu Grup’tan kentsel dönüşüme yeni bir imza
banner66

Adiloğlu Grup, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Adiloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Adiloğlu, kentsel dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekleyeceklerini belirterek, “152 Evler’de uzun yıllardır var olan Ufuk Sabunculuk ve Zeytincilik A.Ş.’nin fabrikası son yıllarda kullanılmaz haldeydi, atıl durumdaydı. Fabrikanın bulunduğu yerde yaptığımız inceleme neticesinde buranın dönüşüm için çok uygun bir alan olduğuna karar verdik. Firma sahiplerinden Kerim Sabuniş ve hissedarları ile anlaştık ve imzaları attık. Ufuk Sabunculuk ve Zeytincilik A.Ş.’yi Adiloğlu Grup bünyesine dahil ettik. Kerim Sabuniş ve hissedarlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Alanda hem bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek, hem de Yıldırım’ın yeşil alan ihtiyacını karşılamak istediklerini söyleyen Adiloğlu, “Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde fabrikanın yıkımı gerçekleştirilecek. Ben ayrıca Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a kentsel dönüşüm çalışmalarında elini taşın altına koyduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhammet Adiloğlu, Yıldırım’ın, tarihi, turistik ve doğa açısından çok zengin ve önemli bir bölge olduğunu, grup olarak bu sorumlulukla hareket ederek ilçenin yapısına uygun projeler geliştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “A grubu müteahhit sınıfında olan bir firmayız. Bugüne kadar 30’a yakın nitelikli proje tamamladık. 2000’den fazla konut ile 100 civarı ticari dükkânı müşterilerimize teslim ettik. Bu şehrin ve bu bölgenin dönüşümüne nasıl katkı sağlarız diye çok çalıştık, bu hedefle çıktığımız yolda şu ana kadar bir başarı hikâyesi yazdığımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

152 Evler’de planlanan yeni kentsel dönüşüm projesi hakkında görüşlerini açıklayan Kerim Sabuniş de, “Ufuk Sabunculuk ve Zeytincilik A.Ş, geçmişte Bursa ekonomisine önemli katkılarda bulundu. Ancak birkaç yıldır üretim yapmıyorduk. Dolayısıyla fabrikamız atıl durumdaydı. Adiloğlu Grup’un kentsel dönüşüm projesini olumlu bulduk ve şirketimizi kendilerine devrettik. Kentsel dönüşüm projesiyle Yıldırım yeni bir yaşam alanına kavuşacak. Adiloğlu Grup’a ve Yıldırım’a hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89