banner94

banner77

banner69

banner88

Adiloğlu, “Anadolu Rise” ile Yıldırım’a damga vuracak

Bugüne kadar gerçekleştirdiği nitelikli konut projeleriyle sektörün parlayan yıldızlarından biri olan Adiloğlu İnşaat, çarşı AVM, cadde boyu dükkanlar, restoran, ofis katı ve rezidans konutlardan oluşan yeni karma projesi “Anadolu Rise” ile vites yükseltiyor.

İNŞAAT 16.05.2023, 11:46 14.07.2023, 23:53
Adiloğlu, “Anadolu Rise” ile Yıldırım’a damga vuracak
banner66

Vişne Ticaret Bölgesi yapılacak “Anadolu Rise” projesi, ticaret hayatına yeni bir soluk getirecek. Ticari alanlar ve rezidans konutların yer alacağı proje, güneş panelleri, yağmur suyu depolamaları, yüksek enerji verimliliğiyle şimdiden büyük ilgi görüyor.

Röportaj: Dilek Atlı

İddialı projeniz Anadolu Rise, lansmana çıkarak konut tüketicisiyle buluşuyor. Heyecanlı mısınız, nasıl bir süreci geride bıraktınız?

Bölgemize değer katacak, farklı proje olarak nitelendirdiğimiz Anadolu Rise projemizin lansman sürecinin yaklaşması bizleri tabi ki heyecanlandırıyor. İsmini Anadolu Rise olarak belirlediğimiz projemizin, ticaretin çok hızlı olduğu Vişne Ticaret Merkezi ve Ankara Yolu ulaşım ana aksı üzerinde bulunmasından dolayı, bölgenin ihtiyacını karşılayacak bir proje gerçekleştirmek ve bölgeye değer katmak için yoğun görüşmeler gerçekleştirdik. Üzerinde titizlikle yapılan detaylı çalışmalar ile projemizi bu aşamaya kadar getirdik. Bu konuda mimar ve mühendis grubu ekip arkadaşlarımızın yoğun emek ve gayretlerini takdir etmek gerekir. Tüm çalışma arkadaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Anadolu Rise projesinin öne çıkan özelliklerini anlatır mısınız?

Anadolu Rise projemiz ile bölgede olmayanı gerçekleştirmeyi hedefledik. Çarşı AVM, cadde boyu dükkanlar, ofisler, rezidans konutlar hepsinin bir arada olduğu kendi içinde yaşayan bir proje gerçekleştiriyoruz. Güneş panelleri, yağmur suyu depolamaları, üst düzey izolasyonlar ile yüksek enerji verimliliğine sahip bir proje gerçekleştiriyoruz. Zemin iyileştirmeleri yaparak son deprem yönetmeliklerinin üzerinde bir hesaplama ile Anadolu Rise projemizde bir güvenli yapı ortaya koyuyoruz. Yapılacağı bölgede ticarete yeni bir soluk getirecek olan Anadolu Rise projemizde ihtiyaçtan fazlası düşünülerek 350 adet aracın aynı anda park edebileceği üç adet kapalı otopark katı yapılacak olup, ayrıca çarşı AVM katına hitap eden rezidans ve ofislerden ayrı düşünülmüş otopark alanı ile rahat alışverişe imkan sağlanmaktadır. Aynı zamanda yeni teknoloji elektrikli araçlara dolum yapılabilecek şarj istasyonları kapalı otopark alanlarımızda yerini alacaktır. Anadolu Rise projemizde, rezidans giriş çıkışlarında 7/24 güvenlik, resepsiyon hizmeti, oto yıkama alanları, kuaför, kuru temizleme, fitness, market ve restoran hizmeti kesintisiz olarak sağlanacaktır.

Ne kadarlık bir alan üzerinde kaç adet konut ve ofis projede yer alıyor?

Anadolu Rise projemiz 6.300 metrekare alan üzerine toplam 40.000 metrekare olarak imal edilecektir. İçerisinde, restoran ve ofis katı, çarşı AVM ve cadde boyu dükkanlar ile toplam 8.000 metrekare ticari alanlar ve 180 adet rezidans konut yer almaktadır.

Anadolu Rice projesinin kentte katkısı nedir?

Anadolu Rise projemizin kente katkısı için şunu söyleyebiliriz. Kentin doğu aksında önemli bir eksikliği gidererek, rezidans, çarşı AVM kültürünü bölgeye sağlayacaktır. Anadolu Rise projemizin, cazibesiyle çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasına büyük ölçüde katkı sağlayacağını söyleyebiliriz. Ticaretin hızlı olduğu bölgede market, restoran, ofis konusundaki eksikliği gidereceğini düşünüyoruz.

Projenin kentin ulaşım aksı bakımından avantajlı yönü var mı?

Projemizin ulaşım aksının tam kalbinde yer alması, metro istasyonlarına yakınlığı, her türlü toplu taşıma araçlarının önünden geçmesi, Anadolu Rise projemizi oldukça avantajlı ve rantabl kılmaktadır. Anadolu Rise projemizin Belediye, Tapu Kadastro, İlçe Sağlık, Hastane, okul vb. gibi birçok kamu binasına yakınlığı ile yürüme mesafesinde olması ciddi bir avantaj sağlamaktadır.

Hangi tüketicileri hedef alıyorsunuz? Anadolu Rise projesine kimler rağbet gösterecektir?

Bir projeyi gerçekleştirmek için önceliğimiz projenin yapılacağı bölgenin ihtiyacını belirlemektir. İhtiyaç doğru şekilde belirlendiğinde tüketicilerin çeşitliliği de bu şekilde ortaya çıkmaktadır. Ticari alanlarda perakende ve hizmet sektörünün ağırlıklı olarak yer alacağını düşünüyoruz. Rezidans konutlarda hitap ettiğimiz kullanıcı kitlesi ise ağırlıklı olarak bölgeden ticaret yapan başka şehirlerde gelip konaklama ihtiyacı duyan kişiler olacaktır. Bunun yanında, Anadolu Rise projemizin teknolojik, yenilikçi ve modern yapısı sebebiyle iyi bir yatırım aracı olması, yatırımcı kitlesi tarafından projemize yoğun ilgi duyulmasını sağlıyor.

Vatandaşlar neden Adiloğlu İnşaat’ın Anadolu Rise projesini tercih etmeliler sizce?

Adiloğlu Grup olarak, inşaat çalışmalarımızda Anadolu Rise ile vites yükseltiyoruz. Yepyeni teknolojileri projemizde uygulayarak yenilikçi ve modern proje gerçekleştireceğiz. Anadolu Rise projemizde güven, huzur ve teknolojinin bir arada olması vatandaşlar için en önemli tercih sebebi olacaktır.

Lansman ne kadar sürecek? Vatandaşlar size nereden ve nasıl ulaşabilirler?

Anadolu Rise projemizin lansman süreci 15 Mayıs itibariyle başlıyor. İki ay boyunca müşterilerimize lansman avantajları ile Anadolu Rise projemize yatırım imkânı sunacağız. Müşterilerimiz, merkez ofisimizden, web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan projenin detayları ile ilgili bilgi edinebilirler.

Adiloğlu İnşaat imzası sizce sektörde ne anlama geliyor?

Adiloğlu İnşaat, insanı temele alarak, doğruluk ve dürüstlükten asla taviz vermeyerek, yenilikçi ve paylaşımcılığı ile yoluna devam ediyor. Adiloğlu Grup çatısı altındaki gerek inşaat ve gerekse diğer sektör gruplarında müşterilerimize satış sonrası hizmet konusunda kesintisiz hizmet sunmaktayız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89