banner94

banner77

banner69

banner88

Atış Grup Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde

Sapanca’da gerçekleştirilen, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Türkiye’deki birçok ünlü markanın kurucusu ve temsilcisi ile ekonomi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Bu yıl “Tek Dünya Ortak Gelecek” temasıyla gerçekleştirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin konuğu olan Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, gazeteciler, ekonomi ve iş dünyası temsilcilerinin katıldığı zirvede, yükselen yatırımlar, yeni teknolojiler ve inovatif girişimler üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

GÜNDEM 16.05.2023, 11:51
Atış Grup Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde
banner66

Ahmet Atış, “Biz, 7 sektörde faaliyet gösteren bir grubuz. Körfez ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz de girişimlerimizi ihtiyaçlara göre dönüştürüyoruz. Re-Pie Portföy ile birlikte hayata geçirdiğimiz gayrimenkul yatırım fonu sistemini kurduk. Bu sistemi 14 ayrı ülkede şubeleşerek büyütüyoruz. Öte yandan sağlık turizmi ile ilgili 32 polikliniği olan özel bir sağlık tesisi projelendirdik” diye konuştu.

“3,2 milyar liralık arazi yatırımı yaptık”

Türkiye’nin bir fırsatlar ülkesi olduğunun altını çizen Atış, sözlerine şöyle devam etti; “Biz şirket olarak her zaman önümüze bakıyoruz. Bir projeyle ilgili karar verdiğimizde ülkenin durumunu, ekonomik ya da siyasi koşullarını bir kenara bırakıp işimize odaklanıyoruz. Bugün ülkede seçim var diye hiç kimse bir şey yapmıyor. Biz kimsenin hareket etmediği bir ortamda 3,2 milyar liralık arazi yatırımı yaptık.

Bu çalışmaları yaparken yabacı yatırımcıyı da mümkün olduğu kadar Türkiye’ye çekmeye çabalıyoruz. Hedefinize odaklanıp doğru çalıştığınızda başarıyı elde etmek çok zor olmuyor.”

İki gün süren zirvede Atış Grup proje ve yatırımları katılımcılardan büyük ilgi gördü. Zirvenin son gününe katılan Almanya Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, Atış Grup’un lounge alanını ziyaret etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89