banner94

banner77

banner69

banner88

Banyo ve mutfaklarda modern zamanlar

Zamanın ruhuna ayak uyduran şık ve gelişmiş yaşam alanlarına en uygun modern tasarımlar tüketicilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.

DİĞER 16.05.2023, 11:54
Banyo ve mutfaklarda modern zamanlar
banner66

Banyo ve mutfaklar, birbirinden iddialı ve yenilikçi tasarımları için yeniden düşünülürken ünlü markaların modern zamanlara ayak uyduran ürünleri dikkatleri üzerinde topluyor.

Numan Kaleli’den modern zaman yıldızı Barbados

Numan Kaleli A.Ş.’nin ürün gamında bulunan modern seramikler, banyo ve mutfak dekorasyonunda farkını hissettiriyor. Kimi zaman duvarlara derinlik katan, kimi zaman zeminde kendini gösteren modern seramik tasarımları günümüzün en yenilikçi dokunuşları arasında yerini alıyor.

Tablo kullanımının yerini seramikler alıyor

Evlenen ve evini yenileyenlerin uğrak merkezi olan Numan Kaleli’de sanat eseri değerindeki seramikler, tüketicilerin büyük ilgisini çekiyor. 2023 yılının en çok tercih edilen NG Kütahya Barbados koleksiyonunu ise bu ürünler arasında en gözdesi olarak kabul ediliyor.

NG Kütahya Seramik'in yaşam alanlarına estetik dokunuş sağlayan Barbados Koleksiyonu Numan Kaleli A.Ş. kalitesi ile banyo ve mutfakları süslüyor. Barbados tasarımı ile kumsalda yürüyor, tropikal bitkiler arasında geziniyor, okyanusun serin sularına dokunuyor hissi yaşatılıyor.

Geniş kullanım alanına sahip ürün

Barbados, iç ve dış mekânlarda uygulanabilirken parlak yüzey dokusu ve sıra dışı renkleriyle kullanıldığı alanlara hareket katıyor. Aynı zamanda nötr ve sakinleştirici etkiye sahip sıcak kahverengi mobilyalar ile salonunuzun tasarımını güçlendirerek uygulayabilmek mümkün.

Seramik kullanımında temizlik kolaylığı

Günümüzde seramiğin kendine has zarif dokunuşu, mutfak ve banyoda zemin, duvar ve diğer alanlarda kullanabiliyor olması modern bir görünüm sağlarken temizlik kolaylığını da beraberinde getiriyor. Seramikler; çizilmelere, suya, ateşe ve başka birçok hasar verici faktöre karşı dayanıklı olması bakımından tüketiciler tarafından tercih edilirken Numan Kaleli A.Ş. kalitesiyle Barbados seramik tasarımıyla mekânlara güven ve yenilik katıyor.

Henné ile kişiye özel modern tasarımlar

Genç Bayramoğlu İnşaat markasının altında üretilen Henné Banyo Mutfak Mobilyaları, kişiye özel tasarım avantajıyla modern tasarımları yorumlamanın yolunu kullanıcılar için açıyor. Renk ve çizgileriyle yaşam alanlarına farklılık katan özel tasarımlarıyla modern zamanların ruhunu yakalamayı başaran Henné’den banyo ve mutfaklarda modern dokunuşlu birbirinden özel stillerin buluşması mümkün kılınıyor.

RUSTİK MODERN

Yaşam alanlarının kalbi olan mutfakta kullanılan yeşil tonu hem baharı, hem de modern zamanı simgeliyor. Modern dokunuşlara sahip rustik mutfak tasarımında cam kapaklar ve modern ankastre ürünler ile daha çağdaş bir çizgi yakalanırken, estetik ve konfor bu tasarımla bir araya geliyor.

RETRO MODERN

Banyo mobilyalarına ruh katacak parçaların kullanımına uygun tasarımıyla Henné, aristokrat çizgiyi modern dokunuşlarla birleştiriyor. Retro dönemin cazibesini modern çizgilerle banyolara taşıyan Retro Modern adlı tasarımda, ergonomi ve estetik birleşerek kullanımı kolay bir banyo mobilyası ortaya çıkıyor.  

MİNİMALİST MODERN

Sade yaşamlar için minimalist çizgiler ile ahşabın sıcaklığını ve doğallığını buluşturan Minimalist Modern tasarımında, doğru alan kullanımı ön planda. Konfordan ve estetikten ödün vermeyen şıklığın göze çarptığı tasarım, 1. sınıf malzeme tercihi sayesinde uzun yıllar kullanım kolaylığı sağlarken yalının iddiasız güzelliğini banyolara taşıyor.  

Belinza ile modern dokunuşlar

Banyo ve mutfakların vazgeçilmesi dolaplar, Belinza’nın şık tasarımları ve birbirine entegre raf, ayna vb. detaylarıyla tamamlanmış kombinleriyle evinizin vazgeçilmezi oluyor. Birbirinden iddialı modeller modern zamanların ruhunu bütüncül yaklaşımla adeta yaşam alanlarınıza katıyor.

SET-10

SET-10, büyük boy dolabı, çoklu kozmetik alanı, alt modülde kozmetik ve saklama alanı olarak kullanılacak çekmeceleriyle dikkati çekiyor. Tercihe göre gece mavisi, mat siyah ve doğal yeşil olmak üzere üç farklı rengi bulunan SET-10 ayrıca, 2 adet kozmetik alanı ve 1 adet askıya sahip. Sol üst modül, 45 cm genişliğinde ve 220 cm yüksekliğinde olup yine aynı boyutlardaki sağ üst modülde ise; kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin saklayabileceğiniz bir raf bulunuyor. 80 cm çapında oval ayna ve lavabo alt tablasıyla SET-10’un alt modülde ise; 90 cm genişliğinde, 45 cm yüksekliğinde alt dolabı bulunuyor.

HELETRA

Sadeliğin estetikliğine inanlar için Heletra modeli, modern çizgi severleri bekliyor. 2 adet ayna üst modülü, 50 cm genişliğine ve 100 cm yüksekliğine sahip. İki aynanın ortasında bulunan etajer ile havlulara kolayca erişmek mümkün. 50 cm genişliğinde ve 160 cm yüksekliğinde boy dolabı ise 2 adet kapaklı bölmesiyle saklama alanı kolaylığı sağlıyor. Alt modülde de 37 cm yüksekliğinde, toplam 150 cm genişliğinde iki saklama, depolama alanı olarak kullanılacak bölme mevcut.

CASSA

Beyaz/ahşap doğal meşe ve antrasit/ahşap doğal meşe olmak üzere iki renkten oluşan Cassa; ayna üst modülü, etajer, kozmetik dolabı, boy dolabı ve alt modül ile 5 parçadan meydana geliyor. Üst bölümde; 65 cm genişlik ve 100 cm yüksekliğinde ayna,  30x100 kozmetik dolabı, 50 cm etajer bulunuyor. 130 cm genişliğinde olan alt modülde ise; havlu gibi günlük kullanım ve değişim gerektirecek banyo ürünlerinizi koyabilecek toplam 42.5 cm yüksekliğinde iki adet bölme ve geniş bir frenli çekmece bulunuyor. İki bölmeden oluşan boy dolabının genişliği 40 cm, toplam yüksekliği 135 cm.

ATREUS

Atreus; 80 cm çapında aynası, 36x85 cm kapaklı alt modülü, etajeri ve en önemlisi 160 cm genişliğindeki alt tablası ile hem modern, hem de çok kullanışlı bir banyo imkânı sunuyor. 2 bölmeden oluşan ve asimetrik tasarıma sahip boy dolabı 40 cm genişliğinde, 135 cm yüksekliğindedir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89