banner94

banner77

banner69

banner88

Küçük dokunuşlar, büyük farklar…

Ödemiş Mimarlık, insan yaşamının zenginleştirilmesine öncelik veren felsefesi ve estetik bir yaklaşımla projelerde özgün detaylar ortaya koymayı hedefliyor.

DEKORASYON 15.02.2022, 11:02 15.02.2022, 11:42
Küçük dokunuşlar, büyük farklar…
banner66

2018 yılında sektöre giren Alper Ödemiş Mimarlık, 2021 yılından bu yana faaliyetlerini “Ödemiş Mimarlık” adıyla sürdürüyor. Özel ve sosyal konutlar başta olmak üzere kültürel ve akademik kurumlar, kamusal alanlar ve kentsel stratejiler için projeler ürettiklerini belirten Ödemiş Mimarlık kurucu ortaklarından Alper Ödemiş ve Ayberk Ödemiş, “Tasarımlarımıza başlarken insan yaşamının zenginleştirilmesine öncelik veren felsefemiz ve estetik bir yaklaşımla projelerimize özgün detaylar ortaya koymayı hedefliyoruz. Mimar ve restoratör kimliğimizle tasarımlarımızda cömert bir alan ve kullanım özgürlüğü yaklaşımını vurguluyoruz” dedi.

Estetiğin olduğu kadar etiğinde de şeffaflık oluşturacak tasarımlara imza attıklarını vurgulayan Ödemiş, “Küçük dokunuşlarla içinde yaşanan hayatlarda büyük iyileştirmeler yapmak firmamızın temel unsurudur. Tasarım, projelendirme, uygulama ve danışmanlık hizmetlerinde ekip olarak özenle çalışmaktayız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89