banner94

banner77

banner69

banner88

Keşifteyiz kanalı 1 yaşında

Youtube’da örnek daireleri ve satışı devam eden projeleri gezerek inceleyen ve hazırladığı içerikleri takipçilerine aktaran Keşifteyiz kanalı birinci yılını kutluyor.

DİĞER 15.02.2022, 11:06
Keşifteyiz kanalı 1 yaşında
banner66

Keşifteyiz kanalının sahibi ve sunucusu Cemile Şan, Bursa genelinde örnek daireleri ve satışı devam eden projeleri gezip inceleyerek videolar hazırladıklarını söyledi.
Videolarda evlerin iç ve dış özelliklerini detaylandırarak izleyicilere aktardıklarını açıklayan Şan, “Satış kaygısı olmadan yapılan anlatım abonelerimizin ilgisini çekti. Anlatımlarımızı samimi ve içten buldukları için hem kanalımızı izliyorlar hem de ev arayışında olan izleyicilerimiz alternatifleri değerlendirme fırsatı buluyor. Yurt dışında yaşayan Türkler ve burada yatırım yapmak isteyen yabancılar da videolarımızı oldukça fazla izliyor. İzlenmelerimizin yüzde 40’ı yurt dışından ve bu bizi daha çok motive ediyor” diye konuştu.
Birinci yılını kutladıkları kanalı daha da büyütmek istediklerini aktaran Şan, “Amacımız daha fazla firmayla iletişime geçerek içeriklerimizi artırmak ve çeşitlendirmek. Bunun yanında İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Eskişehir başta olmak üzere çevre illerde de daire tanıtımları yapmayı hedefliyoruz. Hobi amaçlı başladığımız bu işi daha profesyonel şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89