banner94

banner77

banner69

banner88

Piyasalardaki gelişmeler gunceldemir.com’la elinizin altında

İnşaat sektörü piyasalarının durumunu takip etmek ve sektörel fiyatlara ulaşmak artık çok kolay!

İNŞAAT 07.11.2019, 16:48 19.02.2020, 00:43
Piyasalardaki gelişmeler gunceldemir.com’la elinizin altında
banner66

Piyasadaki inşaat demiri, çelik hasır ve dünya çapında piyasa fiyatlarını tek tıkla öğrenmek; hatta ve hatta ülkemiz sınırları değil uluslararası inşaat sektörü piyasalarının durumunu takip etmek ve sektörel fiyatlara ulaşmak artık çok kolay!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren gunceldemir.com; sektör dinamikleri olan çelik hasır ve inşaat demiri fiyatlarını anlık güncelleyerek online kullanıcılarının hizmetine sunuyor. İnşaat ve demir çelik, sektör haberlerini tek noktadan takip edebilmek mümkün olurken; sektör çalışanlarının tanışma ve tartışma ortamının sağlandığı yorum sayfalarıyla kullanıcılar arasındaki iletişimi de mümkün kılıyor.

Sektörde faaliyet gösteren pek çok kişi ve kurumun ihtiyaçlarını kısa zaman içinde karşılar hale gelen gunceldemir.com; kullanıcılarına sağladığı blog yazarlığı yetkisi ile kişi ve kurumların tecrübelerini, bilgilerini harmanlayarak kendilerini diğer kullanıcılara anlatma imkanı sağlarken; bu noktada da bilgi paylaşımını kolaylaştırıyor.

İnşaat sektöründe dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğunu ispatlayan gunceldemir.com; sadece masaüstü uygulama ile değil iOS ve Android tabanlı yenilenen ara yüz uygulamasını da hayata geçirirdi.  Bugün 30 bin üzeri kullanıcıya sahip olan gunceldemir.com; her an ihtiyaç olabilecek fiyat güncellemeleri, teklif alma ve satın alma kolaylıkları ile sektörün önemli gelişmelerinin haber içeriğini bildirim gönderimi yaparak kişilerin günlük iş süreçlerine büyük kolaylık sağlıyor. Web site ve uygulamada yer alan sektörel reklam alanlarıyla ve ücretsiz ilan panosu bölümüyle kullanıcılarının ihtiyaç duydukları hedef kitleye ulaşmasına imkan tanıyor.

Yayın hayatına girdiği günden bu yana gelen talepleri ve gelişen ihtiyaçları tespit ederek yatırımlarını bu yönde arttıran gunceldemiri.com demir çelik sektörüne özel bir e-satın alma / e-satış platformu yazılımıyla kendini geliştirdi.  Bugün kullanıcılar teklif al bölümünü kullanarak tüm TÜRKİYE geneline şantiye teslimi fiyat teklifi alabiliyor ve kullanıcıların tekliflerini geçmişe dönük kullanabilme imkânı veriyor.

Güncel Demir Çelik A.Ş yetkilisi Güven Oğuzhan IŞIK kısa zaman içinde demir çelik sektörüne nefes aldıracak yeni bir dijital platformun da hazırlandığını da bizlerle paylaştı.

Tüm Türkiye geneline inşaat demiri satışlarını online sürdüren gunceldemir.com yatırımcısı Güncel  Demir Çelik A.Ş, gelişecek yeni ihtiyaçları karşılamak için yatırımlarına devam edeceğini açıkladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89