banner94

banner77

banner69

banner88

Çağın ihtiyaçları Akfem Yapı’da yanıt buluyor

2010 yılında kurulan ve ilk inşaatını Akpınar Mahallesi’nde gerçekleştiren Akfem Yapı, 50.000 metrekare civarında inşa ettiği sanayii yapıları ve halen 5 farklı etaptan oluşan toplam 30.000 metrekare sanayii yapıları ile yoluna devam ediyor.

İNŞAAT 20.02.2021, 17:55 12.10.2021, 15:59
Çağın ihtiyaçları Akfem Yapı’da yanıt buluyor
banner66

Akfem Yapı, konut ve sanayi inşaatlarıyla adından söz ettiriyor. Akfem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Söğünmez, konut imalatı yaparken lokasyona çok ettiklerini ve ticari alanlara önem verdiklerini belirtti. Söğünmez, “Konut üretiminde lokasyona dikkat ediyoruz, her bölgede konut imalatı yapmıyoruz. Konut imalatı yapacak olduğumuz alanlarda ticari alanlara önem gösteriyoruz, konut imalatında müşterilerimizin hayat standartını yükseltebilecek sosyal donatı alanları oluşturmaya dikkat ediyoruz. Akfem Yapı olarak her ne kadar konut sektöründe çok aktif değiliz gibi görünsek de 250’den fazla daire üretimi yaparak müşterilerimize teslim ettik ve halen elli dairelik bir projemiz ruhsatlandırılma aşamasında bulunmaktadır” dedi.

“Çalıştığın ekibin kalitesi üretilen konuta yansır”

‘Konut alanında kaliteli malzeme ve kaliteli ekip çok önemlidir’ diyen Söğünmez sözlerini şöyle noktaladı: “Konut müşterilerimiz ayrıntılara çok önem vermekte ve tüm detayların görsel bakışa hizmet ettiğini düşünmektedir. Çalıştığımız ekiplerin kalitesi üretilen konuta yansır. Aslında ekibimizin motivasyon ve bakış açısı üretilen konutun kalitesini göstermektedir. Ekip ile çalışma sadece finansal olarak daha fazla para ödemek değildir ekip ile birlikte sorunları tartışırız, ileride yaşayabilecek olduğumuz sıkıntıları bugünden görmeye çalışırız. Başarıyı paylaşır sorunları takip ederiz, maalesef inşaat sektöründe özverili, disiplinli, işlerine önem gösteren çok az insan ve ekip var. Önemli olan bu ekip ve insanları bulduktan sonra kaybetmemek, güvenle yola devam etmektir.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89