banner94

banner77

banner69

banner88

İSVEA'dan sağlam adımlar

ISVEA, şık ve estetik ürünleriyle UNICERA 2016’da en fazla dikkat çeken firmalar arasına girdi.

YAPI MALZEMELERİ 19.03.2016, 12:35 19.03.2016, 12:35
İSVEA'dan sağlam adımlar
banner66

1962’den bu yana tasarımları, kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile İtalyan tarzını en iyi şekilde yansıtan ISVEA, artık Türkiye’deki banyolarda da hayat veren ISVEA,  şık ve estetik ürünleriyle UNICERA 2016’da en fazla dikkat çeken firmalar arasına girdi.

Konut ve Yapı Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, “Bizim rakibimiz olan birçok firma da güzel şeyler yapıyor ve biz bunları övmek zorundayız. Türk seramik endüstrisi Avrupa’ya sağlam adımlarla giriyor. Bence potansiyel enerji biriktiriyor. Bunun karşılığını önümüzdeki yıllarda daha net göreceğiz” dedi.

Çağımızda pazarlamanın üretimin önüne geçtiğini vurgulayan Çenesiz, “Türkler üretimi öğrendi. Marka yatırımı ve dizayn konularında biraz gerideyiz. Bir dünya markamız maalesef yok.  Türkiye’de harika tasarımcılar var. Bu bir eğitim meselesi. Eğitimin de altyapısı oluştururuldu. Önemli olan Türkiye’nin ülke imajını yukarıya taşıyabilmek. Bizim İtalya’ya ya da İtalyan tasarımcılarına ihtiyacımız yok. İtalya’nın ülke imajı yüksek. Bizim ihtiyacımız olan o” diye konuştu.

KOMŞULARDAKİ SORUNLAR ÇÖZÜLDÜĞÜNDE TÜRKİYE’NİN MORALİ YÜKSELECEKTİR

Güven endeksiyle rakamların doğru orantılı olmadığı için ekonomide moralsizlik meydana geldiğini de ifade eden Çenesiz, şöyle devam etti: “Bir kaygı var. Ama ben bunun çok hızlı düzelebileceğini düşünüyorum.  2015 yılında iç pazarda seramik ve benzer ürün satışı rekor kırdı. Ben komşu ülkelerdeki sorunlar bir miktar azalmaya başlarsa Türkiye’nin moralinin tekrar hızlanacağını ve büyüme ivmesinin artmaya başlayacağını düşünüyorum.”

BURSA’DA MARKALI KONUT KÜLTÜRÜ OTURDU

Bursa’nın Avrupa’yla en entegre şehirler arasında yer aldığına dikkat çeken Çenesiz, “Bursa’da son dönemde markalı konut projeleri başladı, gidiyor. Markalı konut kültürü Bursa’ya hızlı transfer oldu. Dolayısıyla daha tasarıma yönelik kullanıcılara kendini özel hissettiren ürünler Bursa pazarında satılmaya başlandı. Bu manada tam biz o pazara hitap ettiğimizi düşünüyoruz.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89