banner94

banner77

banner69

banner88

Downtown Bursa’ya büyük ilgi

Perakende Günleri bu yıl 1-2 Haziran tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 21 yıldır perakende sektörünün öncü etkinliği olan Perakende Günleri, Atış markasının ana sponsorluğunda bu yıl yaklaşık 9200 katılımcıya ev sahipliği yaptı.

YAPI MALZEMELERİ 13.06.2022, 17:43
Downtown Bursa’ya büyük ilgi
banner66

Bursa’nın ve Güney Marmara’nın en büyük karma yaşam projesi olan Downtown Bursa, Perakende Günleri 2022 ile birlikte “Yaşam Merkezi” konseptini ilk kez görücüye çıkarttı. İçerisinde bulundurduğu farklı bileşenleriyle aynı zamanda Türkiye’nin “En Karma Projesi” olma unvanına da sahip olan Downtown Bursa, şehrin tüm ihtiyaçlarına getirdiği çözümlerle davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Atış markasının CEO’su Ahmet Atış, “Downtown projemizde yaklaşık 85.000 metrekare kiralanabilir alana sahibiz. Uzun süredir geliştirmekte olduğumuz ve bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni nesil yaşam merkezi anlayışımıza uygun olacak şekilde bu alanları kiralama süreçlerimizi yürütüyoruz. FİBA Holdingin kiralama ve süreç yönetimi şirketi olan FİBA Commercial Properties ile süreç yönetimi noktasında çok güçlü bir birlikteliğimiz var. İnşallah projemizle ve bu birliktelikle öncelikle Bursa’mıza, sonra da ülkemize faydalı bir tesis hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89