banner94

banner77

banner69

banner88

Doğtaş’tan 50. yıl atağı

Doğanlar Mobilya Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş; mağazaları ve web sitesinde müşterilerine benzersiz bir deneyim yaşatırken, sunduğu konfor, tarz, estetik ve deneyimi 50. yılında yepyeni koleksiyonlarıyla taçlandırıyor.

İNŞAAT 13.06.2022, 17:46
Doğtaş’tan 50. yıl atağı
banner66

Yaşam alanlarının gerçek ruhunu oluşturan aksesuar ve ev dekorasyonun tamamlayıcı ürünleri 400’den fazla ürünle Doğtaş Home markası altında yepyeni bir boyuta taşınırken, hybrit köşe takımları, genişleyen genç odası koleksiyonu, ilk kez koleksiyon ürettiği bahçe mobilyalarıyla koleksiyon gamını genişletmeye devam ediyor.

Doğtaş Genel Müdür Yardımcısı Erim Tamer, “2022 yılı Doğtaş’ı günün her saatinde evlere taşıdığımız bir yıl oluyor. Günün her saatine yönelik bir tasarım ile fark yaratan koleksiyonlarımız müşterilerimiz tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı. Sene başında lanse edilen köşe takım koleksiyonumuz ve yepyeni modellerle mağazalarda yerini alan genç odası tasarımlarımız mağazalarda yerini aldı. Doğtaş Home adı altında yarattığımız yeni aksesuar ve tamamlayıcı ürün markamız ise bir evin kişiselleştirilmesi adına büyük bir rol üstleniyor. 2022 yılının ikinci yarısı da yine yeniliklerle devam edecek” dedi.

50. yılını yeni koleksiyonlar ve mağazalarla kutlayan Doğtaş, bugün yurt içinde 205, yurt dışında 50 mağazasında tüketicisiyle buluşuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89