banner94

banner77

banner69

banner88

Doğru mantolama ekonomiye direkt katkı sunuyor

Birgül İnşaat Kurucusu Kenan Birgül, doğru mantolama uygulamasının ülke ve aile ekonomisine katkılarına vurgu yaparak,”Gerekli belgelere sahip ürünler ve bu ürünlerin uygulayıcısı firmalar tarafından yaptırılan mantolama işlemi aynı zamanda binaları neme ve rutubete karşı koruyarak korozyona karşı adeta bir kalkan işlevi görerek, binaların katma değerini arttırmaktadır” dedi.

YAPI MALZEMELERİ 19.04.2023, 10:21 19.04.2023, 11:42
Doğru mantolama ekonomiye direkt katkı sunuyor
banner66

Firma olarak 2010 yılından bu yana Bursa’da ağırlıklı olarak dış cephe yalıtımı ve iç dekorasyon işleri ile hizmet verdiklerini anlatan Birgül İnşaat kurucusu Kenan Birgül, “Son yıllarda yalnızca dış cephe uygulama ağırlıklı olarak çalışıyoruz. Enerji sarfiyatında ne yazık ki dışa bağımlı bir ülkeyiz. Bu anlamda binaların yalıtımlı olması önemli oranında ülke ve aile ekonomilerine katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra yalıtım, özellikle eski binalarda uygulandığında binayı neme, rutubete karşı bir nevi kalkan oluşturduğu için binaları korozyona karşı koruyor ve binalarımıza katma değer sağlıyor” dedi.

“Belgeli ürünlerin uygulamacı firmaları tercih edilmeli”

Binalara mantolama yaptırırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralayan Kenan Birgül, piyasada onlarca ürünün ve merdiven altı uygulama yapan firma ya da şahısların var olduğunu belirterek vatandaşları doğru ürün ve firmaları tercih etmeleri konusunda uyardı. Birgül, “TSE ve ETAQ Belgeli ürünleri kullanan firmaların tercih edilmesi doğru sonuçların elde edilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için önemli. Birgül İnşaat olarak bizler İZODER üyesiyiz, Filli Boya ve Weber’in uygulamacı bayisiyiz. Uygulamalarımızın tamamı Filli Boya’nın denetimi dahilinde ilerliyor ve işin sonunda fabrika yetkilileri garanti veriyor. Burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta 10 yıl garanti veren Filli Boya, Weber gibi firmaların ürünlerinin takım halinde kullanılması. İnsanlarımıza tavsiyemiz ETAQ Belgesi olan ürünleri kullanan bayileri ve bölge müdürlüklerinden teyit alarak tercih etmeleridir” şeklinde konuştu.

“En büyük amacımız doğru işlere imza atmak”

Birgül İnşaat’ın Bursa’da bu standartlar dahilinde hizmet veren birkaç firmadan biri olduğunu anlatan Kenan Birgül, şunları söyledi:

“Bursa’da farklı bölgelerde irili ufaklı birçok projeye imza attık ve çalışmalarımız sürüyor. En son Hasanağa TOKİ’de uygulama yaptık. Bu proje 2021’de yaşanan ekonomik krize denk gelmesine rağmen 23 bloktaki 720 dairelik işimizi zamanında teslim edebildik. Şu anda Mudanya’da çeşitli bölgelerde çalışmalarımız sürüyor. Yaptığımız işlerden olumlu dönüşler alıyoruz ve imza attığımız projeler referansımız oluyor. Firma olarak en büyük hedefimiz insanlarımızın doğru uygulama ve doğru ürünlerle hizmet almasını sağlamak ve paralarını bu alanda doğru şekilde kullanabilmelerine yardımcı olmak. Aynı zamanda ülke ekonomimize yapılardaki doğru yalıtım uygulamamızla katkı sağlamaya devam edebilmektir. Ataevler’de bulunan işletmemizde boya ve yalıtım malzemeleri ağırlıklı olarak yaptığımız perakende satışlarımızla da hizmet veriyoruz. Burada müşterilerimizle sohbetlerimizde doğru yalıtımın önemi ve faydaları hakkında bilgi ve tecrübelerimizi de paylaşıyoruz. Doğru işler yapmaya çalışarak, sağlam adımlarla büyüyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89