banner94

banner77

banner69

banner88

BURTİMDER’de Çakmaker güven tazeledi

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı Bursa Derebahçe Tesisleri’nde üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan genel kurulda oy birliği ile mevcut Başkan Murat Çakmaker yeniden göreve seçildi.

YAPI MALZEMELERİ 03.04.2023, 12:55
BURTİMDER’de Çakmaker güven tazeledi
banner66

Genel Kurulun Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle iftar organizasyonuyla birlikte düzenlenen toplantıya üyelerin ilgisi yoğun oldu. Tek liste ile gerçekleşen kurul toplantısında Murat Çakmaker’in listesi oy birliği ile kabul edildi. Eski yönetimin çoğunlukla devam ettiği yeni yönetim kuruluna iki yeni üye geldi. Genel Kurul da ayrıca üye giriş ücretleri ve yıllık üye aidatları da güncellendi. Alınan karara göre giriş ücreti bir defaya mahsus olmak üzere 3 bin lira olurken yıllık aidat ücreti de 2 bin lira olarak kabul edildi.

Oylamanın ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Çakmaker “aynı heyecan ve ruhla çalışmalarımıza devam edeceğiz hem temsil ettiğimiz sektörlerimizin hem de üyelerimizin çıkar ve vizyonunu geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yeni dönemde hedeflerimiz arasında derneğimize bir dernek binası kazandırmak da var. Ancak üyelerimizden de derneğimize daha fazla sahip çıkmalarını bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte bir parçası olduğumuz çatı organizasyonumuz TİMFED’in de katkılarını arkamızda göremeye devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

ONURSAL BAŞKAN ESKİBOZKURT’A VEFA

Derneğin uzun yıllar yönetimini üstlenmiş ve bugün Onursal Başkan olarak desteğini sürdürmeye devan eden Yusuf Aydın Eskibozkurt da toplantıda hazır bulundu. Konuşmasında Eskibozkurt’a derneğe olan katkılarından ve verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çakmaker, Eskibozkurt’dan duygularını paylaşmasını rica etti. Eskibozkurt yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar dilerken her zaman olduğu gibi derneğe desteğinin tam olacağının sözünü verdi.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Listesi şu isimlerden oluştu:

Murat Çakmaker, Cengiz Eker, Salim Yılmaz, Burak Barut, Hasan Okumuş, Can Can ve İrfan Muröz

Yönetim Kurulu Yedek Listesinde ise şu isimler yer aldı:

Özkan Düzenli, Can Okyar, Kadir Dikici, Şerif Aydoğdu ve Turgay Selvi

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89