banner94

banner77

banner69

banner88

Mutluluğu hissedeceksiniz

Taşyakan İnşaat, Taşyakan Safir Evleri ile bursa'ya değer katıyor.

KONUT PROJELERİ 25.11.2015, 09:06 25.11.2015, 09:06
Mutluluğu hissedeceksiniz
banner66
Taşyakan İnşaat, her geçen gün değeri artan projeler ile 36 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa’yı şekillendirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Bursa’ya farklı bir değer katacak Taşyakan Safir Evleri, Taşyakan İnşaat’ın çok kazandıran projelerinin en yenisi konumunda. Şehrin yeni merkezlerinden biri olan Altınşehir mevkiinde bulunan Taşyakan Safir Evleri, metroya 8dk’lık yürüme mesafesinde, toplu taşıma araçları ve İzmir yoluna yakın olması ve deprem yönetmeliği hakkındaki hassasiyetiyle ön plana çıkıyor.

Sahabet class="MsoNormal">Geleceğinizin garanti altında olmasının verdiği mutluluk ile her zaman yüzünüzü gülümsetecek proje, evlerin içinde ve dışında kullanılan malzemelerin kalitesi, yeşil alanları, oturma alanları, fitness salonu, sosyal alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, otoparkları, üstün korumalı güvenlik sistemi ve kullanışlı yerleşim planı ayrıcalıklarını 2+1 ve dubleks seçenekleriyle müşterilerine sunuyor. Tüm bu ayrıcalıklara uygun ödeme alternatifleriyle sahip olunabilmesi de Taşyakan Safir Evleri’ni farklı kılan bir başka özellik olarak da dikkat çekiyor.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89