banner94

banner77

banner69

banner88

Duna Pearl “Yılın Konut Geliştirme” Projesi Seçildi

Türkiye’de ve globalde gayrimenkul sektörünün öncü oyuncularından Polat’ın ilk yurt dışı projesi olan Duna Pearl, bölgenin en prestijli gayrimenkul projelerini ödüllendiren Real Estate Awards’ta Yılın Konut Projesi seçildi.

KONUT PROJELERİ 15.03.2024, 10:19
Duna Pearl “Yılın Konut Geliştirme” Projesi Seçildi
banner66

Polat Holding in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl, 45 bin metrekarelik kapalı alana sahip  konut, otel ve mağazalardan oluşan karma bir konseptden oluşuyor.

Geçtiğimiz aylarda seçkin endüstri standardı LEED Enerji Sertifika sisteminde altın derece alan ender konut projelerinden biri olan Duna Pearl, şimdi de Real Estate Awards’ta Yılın Konut Geliştirme Projesi seçildi. Bu yıl 14.sü gerçekleştirilen, Macaristan’ın en prestijli gayrimenkul ödülü olan Real Estate Awards, gayrimenkul sektörünü şekillendiren oyuncuları konut projeleri, karma projeler ve ticari projeler gibi çeşitli kategorilerde ödüllendiriyor. Bu sene de sektörün önde gelenlerinden oluşan bir jüri ve halk oyu ile belirlenen seçimler sonucunda Duna Pearl, en güçlü rakiplerini geride bırakarak Yılın Konut Projesi seçildi.

Budapeşte'nin işlek bölgelerinden 13. bölgenin değerli lokasyonlarından, Küçük Manhattan olarak da anılan, Ujlipatvaros'ta yer alan Duna Pearl, yaklaşık 45 bin metrekarelik kapalı alana sahip  konut, otel ve mağazalardan oluşan karma bir proje olarak hayata geçirildi. Duna Pearl’de, 193 dairenin yanı sıra Budapeşte’nin ilk Four Points by Sheraton oteli de yer alıyor.

Bölgenin yeni merkezi haline gelen Duna Pearl, bina kompleksi olarak en güncel gereksinimleri karşılarken, sağlıklı bir çevreyi güvence altına alıp, enerji tasarrufunu destekleyen tasarımı ile %20 yenilenebilir enerji kullanıyor. Polat’ın 75 milyon Euro yatırımla hayata geçirdiği proje içerisindeki konutlar, AB bina yönetmeliklerine uygun olarak, akıllı ev donanımına sahip. Proje kapsamında ayrıca inşaat çevresindeki sokaklar ve kaldırımları da yenileyen Polat, bölge sakinleri için kamusal alan ve park düzenlemeleri de yaptı. Duna Pearl ‘ün bu ödülü almasında, teknik ve mimari tasarımının yanı sıra, çevre yeşillendirmesi ve yaşanabilirliğin artmasına olan katkısı da etkili oldu.

Bölgede hayata geçecek olan yeni projelerin lansmanına hazırlanmakta olan  Polat Hungary, Macaristan’daki yatırımlarına devam ediyor.

Duna Pearl Projesi Hakkında;

Macaristan’ın kalbi Budapeşte’de Tuna Nehri kıyısında benzersiz bir yaşam alanı sunan Duna Pearl, şehrin yeşil alanları ve lüks yerleşim yerleriyle en değerli bölgesi 13. Bölge’de bulunuyor. Konut tarafında 1+1’den 3+1’e farklı büyüklük ve tipteki daireleriyle seçkin bir yaşam sunan Duna Pearl, 193 dairesi, 103 odaya sahip Four Points By Sheraton Oteli ve ticari alanlardan oluşan bir karma projedir. 45 bin metrekarelik kapalı alana yayılan proje için yapılan toplam yatırım tutarı ise 75 milyon Euro olmuştur. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89