banner94

banner77

banner69

banner88

Hırdavat Home, sektörü Bursa’da buluşturdu

Bursa Küçük Sanayi Sitesi’nde toplam 4 bin 500 metrekarelik kapalı alanda yeni nesil yapı market özelliğiyle 25 bin çeşit ürünü satışa sunan Hırdavat Home, ülke genelindeki hırdavat sektörü üreticileri ve ithalatçılarını Bursa’da buluşturdu.

DİĞER 18.03.2024, 22:19
Hırdavat Home, sektörü Bursa’da buluşturdu
banner66

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafındaki hırdavat sektörü üreticilerinin katıldığı ve Nilüfer Gurme Restoran’da gerçekleşen İftar programında sektörel değerlendirmeler de yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hırdavat Home Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, sektörün çok geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet verdiğini söyledi. Öztürk, “Sektörümüz, endüstriyel tesisler başta olmak üzere tüm yapılara ve üretim yapılan her yere malzeme temin eden çok önemli bir tedarikçi durumundadır. Bursa ekonomisine de ciddi katkılar sağlıyoruz” dedi.

Bağlantı elemanlarından, güvenlik ekipmanları ve iş elbiseleri, kaynak makine ve ekipmanları, iç ve dış cephe boya grubu, havalı ve elektrikli el aletleri, kesici delici ve aşındırıcılara kadar ürün temin edebildiklerini dile getiren Hırdavat Home Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, “İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülkemizin dört bir tarafında hırdavat malzemeleri imalatı gerçekleştiren bizim de ürünlerini sattığımız iş ortaklarımızı, sektör temsilcilerini Bursa’da ağırlamaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

Hırdavat Home ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma ve iftar programında sektör temsilcilerinin de ekonomik gelişmeler, ihracat-ithalat gibi konulardaki konuşmaları ve değerlendirmelerinin ardından Recep Öztürk tarafından üretici ve ithalatçı firma yetkililerine teşekkür plaketleri verildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89