banner94

banner77

banner69

banner88

Nisan Sayımız Çıktı...

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Nisan 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

EMLAK 16.04.2024, 10:23 16.04.2024, 13:45
Nisan Sayımız Çıktı...
banner66

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Nisan sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

35 yıldır başta Bursa olmak üzere bir çok şehirde ürettiği projelerle binlerce kişiyi ev sahibi yapan Bilim İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim, çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, Bursa’nın gözde lokasyonlarından Altınşehir Mahallesi’ndeki konut projelerini her yönüyle ele alarak inceledik.

“Sektörün Kilit Taşları” Bölümümüzün bu ayki konukları, Bursa Serbest Mimarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri oldu.

Enerji tasarrufu ve alternatif enerji kaynaklarının öneminin her geçen gün arttığı günümüzde “güneş enerjisi sistemleri”ni konunun uzmanlarına sizler için sorduk.

Anahtar teslim projeleriyle her geçen gün sektördeki yerini sağlamlaştıran Aura Grup’un yönetim kurulu başkanı Ali Berker Akıncı, çalışmalarını bizimle paylaştı.

“Tedarikçi firmalar” bölümümüzde mekanik tesisat ve havuz sistemleri konusunda ilklere imza atan ve örnek alınan BİYTAŞ A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Suat Gülçimen, konuğumuz oldu.

Bursa’nın yıldızı parlayan bölgelerinden Kayapa’ya damga vuracak Zer Kayapa projesinin detaylarını Zerrin Özgüle İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Özgüle’den dinledik.

İnşaat sektör temsilcilerinin görüşleri ile, yaşanan “ara elaman sıkıntısı ve çözüm yolları”nı sizler için derledik.

Sektördeki başarılı kadınların çalışmalarına yer verdiğimiz özel bölümümüzün konuğu NG Mimarlık Kurucu Ortağı Nilay Gürel oldu.

“Güçlü Zeminler” ve “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti” özel bölümlerimiz Nisan sayımızda da sizlerle.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” gibi dosyalarla sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Nisan Ayı’nda da sizlerle olacak…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89